Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυναμική συγκέντρωση κατά του προϋπολογισμού από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας

Published

on

Δυναμική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα  της Παρασκευής κατά του προϋπολογισμού σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Στη συγκέντρωση, που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και συμμετείχαν η δημοτική αρχή της Πάτρας, εργατικά σωματεία, συνταξιούχοι και φοιτητικοί σύλλογοι, ενώ ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό έκαναν ο Γιάννης Κατσούκας, πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου ηλεκτρολόγων μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών, ο Ανέστης Τριάντης, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πάτρας και ο Αντώνης Ταβουλάρης, πρόεδρος του Συλλόγου συνταξιούχων Πάτρας.

Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Δημήτρη Μαρμούτα, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε «στη φοροαφαίμαξη που ετοιμάζουν για το λαό, τις περικοπές στην υγεία και την παιδεία με τον νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό, την ώρα που δισεκατομμύρια δίνονται για τις πολεμικές δαπάνες και τη σφαγή των λαών σε όλο τον κόσμο, όπως τώρα στην Παλαιστίνη».
Κλείνοντας τόνισε πως οι εργαζόμενοι με όλο το λαό θα συνεχίσουμε τον αγώνα για σύγχρονες ανάγκες μας. Στη συγκέντρωση βρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μελά, πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πατρέων, τον αντιδήμαρχο Διονύση Πλέσσα κ.α.

Ροή ειδήσεων

Advertisement