Connect with us

Ερασιτεχνικό

 ΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ: «Εκτός από αθλητής είμαι και οπαδός της ερυθρόλευκης οικογένειας»

Published

on

 

Όλα τα ωραία σε αυτή την ζωή έχουν ένα τέλος, είτε πρόκειται για σχέσεις ανθρώπων, είτε πρόκειται για τον εργασιακό μας χώρο είτε πρόκειται ακόμα και για το ποδόσφαιρο.

Ο έμπειρος πορτιέρο Αρης Θωμάς ανακοίνωσε την λήξη συνεργασίας με τον Αρη Πατρών. Με μια ομάδα όπως θα διαβάσετε και στις δηλώσεις του ότι έχει ξεχωριστεί θέση μέσα στην καρδιά του. Στον Αρη δεν ήταν μόνο αθλητής, ήταν και οπαδός του συλλόγου.

Ο Θωμάς αποχωρεί από την ερυθρόλευκη οικογένεια για τους δικούς του λόγους, αλλά αποχωρεί ως φίλος και φυσικά δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο Αρη Ρούσου, τους συμπαίκτες του αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στο gnomip.gr:

«Η αποχώρησή μου από τον Αρη είναι μια απόφαση που δεν θα ήθελα να συζητήσω γιατί φεύγω σαν φίλος, σαν ποδοσφαιριστής και σαν οπαδός της ερυθρόλευκης ομάδας.

Η στεναχώρια μου αλήθεια είναι μεγάλη, γιατί οι δρόμοι μας δυστυχώς χώρισαν νωρίς.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον άνθρωπο και φίλο, Άρη Ρούσσο, για την ευκαιρία που μου έδωσε, πριν δύο χρόνια, να αγωνιστώ σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Τους ανθρώπους της διοίκησης έναν, έναν ξεχωριστά, τους φροντιστές, που φρόντιζαν να έχουμε τα πάντα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που σε κάθε αγώνα μας έδινε ώθηση να πετύχουμε το καλύτερο.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως ανήκει στους συμπαίκτες μου, αυτόν τον καιρό, κουβαλάνε… στην πλάτη τους τεράστια φανέλα και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι της χρονιάς. Οι στιγμές που πέρασα ήταν από τις καλύτερες που μου έχουν μείνει, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχω περάσει και λίγες ομάδες. Στον Αρη όλα ήταν ξεχωριστά, από τα αποδυτήρια, την οργάνωση,  που θα ζήλευε και ομάδα Β Εθνικής.

Τέλος, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας και του χρόνου να είναι στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής γιατί το αξίζει».

Ροή ειδήσεων

Advertisement