Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: Καταλαμβάνουν αύριο τα Δικαστήρια

Published

on

Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο αναμένεται να απαντήσουν οι πατρινοί δικηγόροι στην ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου, καθώς όπως υποστηρίζουν θα βάλει “ταφόπλακα” στα δικηγορικά τους γραφεία.

Με απόφαση που έλαβαν προ ημερών και θα υλοποιήσουν την Παρασκευή οι νομικοί της πόλης θα βάλουν “λουκέτο” στα Δικαστήρια.

Οπως αναφέρουν  είναι αποφασισμένοι να απαντήσουν στα σχέδια του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, αλλά και του υπουργείου Δικαοσύνης με κινητοποίηση που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στα τοπικά χρονικά.

Συγκεκριμένα από τις 7 παρά το πρωΐ της Παρασκευής ομάδες δικηγόρων θα περικυκλώσουν το δικαστικό μέγαρο και θα αποκλείσουν κάθε δυνατήτοτα εισόδου.

Μέλη του συλλόγου θα βρίσκονται στις 4 εισόδους του κτιρίου και δεν θα επιτρέψουν μέχρι τις 3μμ να εισέλθει δικαστής, δικαστικός υπάλληλος, αλλά και πολίτες!

Ενώ θα τοποθετήσουν και μεγαφωνική εγκατάσταση για να ακούγονται τραγούδια.

“Είμαστε αποφασισμένοι να ακουστεί η φωνή μας, εάν δεν αποσυρθεί ο νέος φορλογικός νόμος κανείς μάχιμος δικηγόρος δεν θα μπορέσει να επιβιώσει”, αναφέρουν και τονίζουν πως “την Παρασκευή οι πατρινοί δικηγόροι θα ακουστούν σε όλη την χώρα”. Προϊδεάζοντας για το μέγεθος της κινητοποίησης που ετοιμάζουν.

Εξάλλου, συμπαραστές τους θα είναι και οι ιδιοκτήτες ταξί που με την σειρά τους θα φθάσουν στο δικαστικό μέγαρο με τα οχήματά τους, κορνάροντας.

Να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα οι δικηγόροι είχαν προχωρήσει σε συμβολική διαμαρτυρία στα σκαλιά των Δικαστηρίων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement