Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πατρινός είναι ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε σε καταδίωξη υπόπτων – Εχει και αδελφό αστυνομικό

Published

on

Πατρινός είναι ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε σε καταδίωξη υπόπτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες την οικογένεια του άτυχου αστυνομικού ενημέρωσε ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ, που βρέθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή.

Ήδη η οικογένεια που έχει έναν ακόμη γιό αστυνομικό που υπηρετεί στην Πάτρα, μεταβαίνει Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ:

Η μοτοσικλέτα του ενός αστυνομικού ανετράπη κατά τη διάρκεια καταδίωξης, με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

Τραγική κατάληξη είχε η κινηματογραφική καταδίωξη κακοποιών στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, όταν μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ συγκρούστηκε με περιπολικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άμεση Δράση δέχθηκε κλήση τα ξημερώματα για κλοπή αυτοκινήτου στη Νίκαια. Αμέσως μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί, εντόπισαν τους υπόπτους, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε δύο αυτοκίνητα και άρχισαν να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα για να διαφύγουν, σύμφωνα με πληροφορίες

Το ένα εντοπίστηκε στον Ασπρόπυργο, στη λίμνη Κουμουνδούρου και άρχισε καταδίωξή του από τους αστυνομικούς.

Σε απότομη αλλαγή της κατεύθυνσης του προπορευόμενου αυτοκινήτου, δεν κατάφερε το περιπολικό να στρίψει και η μοτοσικλέτα που ακολουθούσε με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ έπεσε στο περιπολικό.

Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που μεταφέρθηκαν πολύ σοβαρά τραυματισμένοι στο Θριάσιο δεν τα κατάφερε. Ο δεύτερος αστυνομικός νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement