Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε αποκλειστικά στη «Γ»: Η Πάτρα θα είναι το πρώτο μεγάλο μήνυμα-

Εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αναγέννηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Published

on

ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ

Μιλήσαμε, κυριολεκτικά, στο πόδι, σε μια απρόσμενη συνάντηση απόρροια μιας ξαφνικής επίσκεψης. Του αρέσει του Στέφανου Κασσελάκη να αιφνιδιάζει, να εμφανίζεται εκεί που δεν τον περιμένεις.

Το έκανε αυτό και το βράδυ της Κυριακής, εμφανιζόμενος ξαφνικά στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η 4η διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Από εδώ αρχίζει ο νέος δημοκρατικός αγώνας» διεμήνυσε με νόημα.
Και από την ατάκα αυτή, «πιαστήκαμε» για να ξεκινήσουμε τη σύντομη συνομιλία μας. Από τις απαντήσεις του, προκύπτει ότι ο ίδιος αγαπάει την Πάτρα και πώς αυτή είναι το «κλειδί» για την αναγέννηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Γιατί είπατε, μιλώντας στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ότι από εδώ ξεκινά ο νέος δημοκρατικός αγώνας;

Η Πάτρα είναι το προπύργιο των δημοκρατικών αγώνων. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγεννηθεί εδώ, πού αλλού; Από εδώ αρχίζει η αντεπίθεσή μας, από εδώ αρχίζει η ανανέωσή μας.
Και είναι ένα μέρος το οποίο το έχω βαθιά στην καρδιά μου, διότι ήταν η πρώτη στάση μου, στον προεκλογικό μου αγώνα.
Μετά από τη Δαδιά όπου είχα πάει για να δω την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί από τις φωτιές, η πρώτη μου προεκλογική εκδήλωση ήταν εδώ. Δεν είναι τυχαίο ότι κτίσαμε μια κινηματική δράση, η οποία κέρδισε εσωκομματικά με μεγάλη διαφορά.
Πραγματικά, πιστεύω ότι η Πάτρα θα είναι το πρώτο μεγάλο μήνυμα που θα σταλεί.

Με ποιο τρόπο θα σταλεί;

Θα σταλεί με μια μεγάλη αύξηση στα μέλη του κόμματος, με διαφορετική, φρεσκαρισμένη, όχι μόνο επιφανειακά αλλά και ουσιαστικά, δηλαδή με πολύ πιο βαθιά διάδραση στην κοινωνία. Και νομίζω και εκλογικά, στην κάλπη.

Δεν σας ανησυχεί το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια πτωτική στάση του κόμματος σας;

Όχι. Έχουμε κι εμείς πολλές ενδείξεις για το τι γίνεται. Και είμαστε και ποιοτικά, και πιστεύω σύντομα και ποσοτικά, σε πολύ ανοδική πορεία.

Είστε αισιόδοξος…

Ναι, η προσδοκία του κόσμου είναι πάρα πολύ μεγάλη και στο τέλος της ημέρας οι αγώνες κερδίζονται στον δρόμο και στην κάλπη. Όχι με επιφανειακές απόψεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement