Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αίγιο: Σύζυγος διακινητή η γυναίκα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού – Πώς ξέφυγε από τους δράστες

Published

on

Νέες λεπτομέρειες για την κακοποίηση και την απόπειρα αρπαγής μιας 28χρονης γυναίκας στα διόδια του Ελαιώνα, στο Αίγιο έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σε ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως αποδείχθηκε επρόκειτο για τη σύζυγο ενός συλληφθέντα Πακιστανού διακινητή μεταναστών, την οποία τα άλλα μέλη του κυκλώματος ήθελαν να εκφοβίσουν για να εξασφαλίσουν τη σιωπή της.

Τρία άτομα αναζητά η αστυνομία
Σημειώνεται πως η αστυνομία αναζητά τρία άτομα τα οποία, σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματισθεί από το τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, κατηγορούνται για ληστεία και εκβίαση σε βάρος της 28χρονης .

Επιστρέφοντας η 28χρονη από την περιοχή της Κάτω Αχαΐας με το αυτοκίνητό της, την ακολουθούσαν οι δράστες με το δικό τους αυτοκίνητο. Στο ύψος της περιοχής του Ελαιώνα,  σταμάτησαν το αυτοκίνητο της 28χρονης και την έβγαλαν έξω από το όχημα.

Στη συνέχεια, με προτεταμένο μαχαίρι και την άσκηση σωματικής βίας την απείλησαν να μην μιλήσει για όσα γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών και να μην διορίσει συνήγορο υπεράσπισης για το φιλικό της πρόσωπο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement