Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΑΧΑΪΑ: Συνέλαβαν τον Χριστόδουλο!

Published

on

Μετά από ολονύχτια επιχείρηση συνελήφθη ο ψευτοεπίσκοπος Χριστόδουλος που καλούσε τους πολίτες να πάρουν τα όπλα και να σκοτώσουν δικαστές, δικηγόρους και παράγοντες της περιοχή του Αιγίου.

Οι αστυνομικοί  είχαν εντοπίσει το σπίτι που βρισκόταν και με αιφνιδιαστική κίνηση τον ανάγκασαν να παραδοθεί.

Ήδη έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια Αιγίου και αναμένεται να μεταβή στα Δικαστήρια για να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ

Απίστευτες καταστάσεις στο Αίγιο τις τελευταίες ημέρες.

Η Αστυνομία αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έναν ψευτοεπίσκοπο που απειλεί …θεούς και δαίμονες με θάνατο.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί ψάχνουν στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου έναν πρώην καλόγερο που δηλώνει επίσκοπος ( Η τοπική Εκκλήσία υποστηρίζει ως δεν έχει κανέναν τίτλο ιερατικό) και ζητά μέσα από την σελίδα του στο youtude πολίτες να πάρουν τα όπλα και να κινηθούν εναντίνον δικαστικών, δημοσιογράφων, δικηγόρων κ.α.

Μάλιστα δίνει και το νούμερο του κινητού του τηλεφώνου ώστα να τον βρούν όσοι επιθυμούν να συναντηθούν μαζί του.

Ο ψευτοεπίσκοπος απειλεί με θάνατο όσους θεωρεί υπεύθυνους και καλεί τον κόσμο να συγκέντρωση για να πάρουν τα όπλα!

ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

ΑΧΑΪΑ: Συνέλαβαν τον Χριστόδουλο!

Επιβάλλεται για μία ακόμα φορά να ενημερώσουμε τον θεοφιλή λαό μας ότι στη Μητροπολιτική μας Περιφέρεια εξακολουθεί να δραστηριοποιείται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο μοναχός Χριστόδουλος, με το κοσμικό όνομα, Νικόλαος Διαμαντόπουλος, ο οποίος εμφανίζεται με τα διακριτικά διάσημα του επισκόπου, ισχυριζόμενος ότι φέρει τον τίτλο του Επισκόπου Καρπασίας και ότι είναι Έξαρ-χος Αχαΐας με έδρα το Αίγιο. Τούτο είναι ψευδές, καθώς ένας είναι ο μόνος νόμιμος και αναγνωρισμένος από την Εκκλησία και την Πολιτεία Μητροπολίτης στην περιοχή μας, ο Σεβασμιώτα-τος Ποιμενάρχης μας, κ. Ιερώνυμος. Επιπλέον ο εν λόγω μοναχός τελεί Μυστήρια, κάνει μοναχικές κουρές, προβαίνει σε αφορισμούς και κατάρες δημοσίων προσώπων, κάνει εμπρηστικές δηλώσεις, καλώντας τον λαό σε βίαιες πράξεις, ενώ όλα αυτά τα δημοσιοποιεί σε προσωπική του ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο στον ιστότοπο Υou Τube. Με τον τρόπο αυτό προκαλεί σκανδαλισμό και παραπλανά πολλούς συνανθρώπους μας, διαταράσσοντας την εκκλησιαστική τάξη και ηρεμία, ενώ προκαλεί σύγχυση και αναστάτωση στη συνείδηση του εκκλησιαστικού πληρώματος. Πολλές φορές ως τώρα έχουμε καταγγείλει τη συμπεριφορά του στις αρμόδιες αρχές. Κάνουμε λοιπόν για μία ακόμα φορά επείγουσα έκκληση και εφιστούμε την προ-σοχή σε όλους τους πιστούς μας να μην τον ακολουθούν, να μην τον εμπιστεύο-νται, να μην ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις και τα μισαλλόδοξα κηρύγματά του, ούτε να προσέρχονται στα μυστήρια που τελεί. Με σκοπό να προφυλάξουμε και να προστατεύσουμε τον ευσεβή λαό μας, επιση-μαίνουμε ότι ο ανωτέρω δεν είναι κληρικός, καθώς η χειροτονία, την οποία ισχυρί-ζεται ότι έχει, δεν είναι κανονική και σύμφωνα προς τους εκκλησιαστικούς νόμους. Συνεπώς όποιο μυστήριο τελεί είναι άκυρο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement