Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με τη συμμετοχή του Αν. Περιφερειάρχη, Χ. Μπονάνου, η ημερίδα: «Διασκεδάζω με ασφάλεια» από το Τμήμα Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 

Published

on

 

Ενόψει του τελευταίου τριημέρου του καρναβαλιού, το Περιφερειακό Τμήμα Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διοργάνωσε την  Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, στην «Αγορά Αργύρη», ημερίδα με θέμα «Διασκεδάζω με ασφάλεια» .

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης ΠΔΕ, Χαράλαμπος Μπονάνος , που παραβρέθηκε στην ημερίδα, αφού συνεχάρη όλους τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το έργο που επιτελούν κατά τις ημέρες του καρναβαλιού στην πόλη μας τόνισε : «Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κορύφωση του καρναβαλιού μας, του καρναβαλιού της Ελλάδας και πρέπει όλοι να  συμμετάσχουμε στη μεγάλη γιορτή αυτή της πόλης, στέλνοντας ταυτόχρονα μηνύματα  αισιοδοξίας, ζωντάνιας και χαράς προς όλους. Ναι στη διασκέδαση λοιπόν, αλλά με προσοχή και ασφάλεια. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και κάνω έκκληση σε όλους. Να διασκεδάσουμε όσο περισσότερο μπορούμε αλλά να επιστρέψουμε στο τέλος της ημέρας όλοι στο σπίτι μας ασφαλείς και υγιείς. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ είναι το μήνυμα του φετινού καρναβαλιού!!.»

Ροή ειδήσεων

Advertisement