Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Παράδοση τροφίμων για το συσσίτιο της Αγίας Τριάδας-από τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Αχαΐας

Published

on

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Αχαΐας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων κοινωνικής ευαισθησίας και οργάνωσε και φέτος, όπως κάνει με μεγάλη προθυμία κάθε εορταστική περίοδο, σε συνεργασία με τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Πατρών και τους Διοικητές/Διευθυντές των μονάδων του ΓΕΣ Ν. Αχαΐας δράση μέσω του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.) της Πάτρας για τη συγκέντρωση τροφίμων για το συσσίτιο απόρων του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας.

Την Πέμπτη, τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν στον Ιερό Ναό από τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ., μαζί με άτομα από το Κ.Ε.ΤΧ., εκπροσωπώντας το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του.


Κατά την παράδοση, ο Πρόεδρος Ανδρέας Κόγκας εξέφρασε την υποστήριξη του Συλλόγου στο σημαντικό έργο και την κοινωφελή και ανθρωπιστική δράση του Ιερού Ναού για τους απόρους και τους ενορίτες που βρίσκονται σε ανάγκη, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι ως Σύλλογος θα προσπαθήσουμε να είμαστε συμπαραστάτες με όλες τις δυνάμεις μας στην σημαντικότατη αυτή προσπάθειά με το καθημερινά προσφερόμενο συσσίτιο.
Επιπλέον, το Δ.Σ. του Συλλόγου θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον Διοικητή του ΚΕΤΧ ταξίαρχο Ευάγγελο Τούντα, τον Διευθυντή της Στρατολογικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας (ΣΥΔΕ), τον Διοικητή της 76 Μονάδας Επιστράτευσης (ΜΕ) και προς όλους όσοι συμμετείχαν και υποστήριξαν με τρόφιμα την προσπάθεια του Συλλόγου, καθώς επίσης και στις εταιρείες που ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement