Connect with us

Διεθνή

Eurovision 2024: Ισραήλ: Υποψήφιος να εκπροσωπήσει το Ισραήλ σκοτώθηκε στη Λωρίδα της Γάζας

Published

on

Σε σημερινή του ανακοίνωση το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ αναφέρει το θάνατο τριών στελεχών των ενόπλων δυνάμεων του, στις μάχες που γίνονται στη Λωρίδα της Γάζας. Μεταξύ των τριών θανόντων είναι και ο λοχαγός Shaoli Greenglick, που τον είδαμε να διαγωνίζεται πριν από περίπου ένα μήνα στο HaKokhav Haba, το τάλεντ σόου μέσω του οποίο γίνεται η ανάδειξη του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στην Eurovision 2024.

O 25χρονος τραγουδιστής, όπως αναμεταδίδει το eurovisionfun.com εμφανίστηκε στην audition με στρατιωτική στολή, θέλοντας να αφιερώσει το τραγούδι που ερμήνευσε στους φίλους του που πολεμούν στην Λωρίδα της Γάζας τους τρομοκράτες της Χαμάς, μετά το χτύπημα της οργάνωσης στο Ισραήλ τον Οκτώβριο, που στοίχισε την ζωή σε 1.400 ανθρώπους, αλλά και που είχε ως αποτέλεσμα την απαγωγή εκατοντάδων ακόμη αθώων πολιτών.

Με 83% ο Shaoli Greenglick είχε καταφέρει να προκριθεί στον επόμενο γύρο του τάλεντ σόου και σύντομα θα τον βλέπαμε ξανά στις οθόνες μας, αφού αυτή την βδομάδα ολοκληρώνεται το στάδιο των auditions.

Ροή ειδήσεων

Advertisement