Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κουσκουνάς προ των πυλών

Published

on

 

Σε μια πολύ καλή μεταγραφή αναμένεται να προχωρήσει η ομάδα του Παναιγιαλείου και αυτή ακούει στο όνομα του Νίκου Κουσκουνά.

Ο έμπειρος επιθετικός και πρώην κοκκινόμαυρος ποδοσφαιριστής αναμένεται να φορέσει την φανέλα του Παναιγιαλείου και να τον βοηθήσει στον δεύτερο γύρο της Γ’ Εθνικής.

Ο Κουσκουνάς είχε φορέσει και στο παρελθόν την αιγιώτικη φανέλα τη σεζόν 2008-09 και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί πλην της Παναχαϊκής, στον ΟΦΗ, τα Τρίκαλα, τη Δόξα Δράμας, τα Χανιά, τον Αστέρας Τρίπολης και τον Φωστήρα.

Τελευταίος του σταθμός ήταν ο ΠΟ Φήκης, ο οποίος αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα με τον Κουσκουνά να μένει ελεύθερος και να οδεύει προς το Αίγιο.

Από κει και πέρα άπαντες επέστρεψαν στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Νίκου Μανούρα θέλοντας τη νέα χρονιά να παρουσιαστεί ακόμα δυνατότερη.

Στην απόφαση να μην προσφύγει τελικά σε έφεση στην απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον αγώνα με την Μαρκό, πήρε η ομάδα του Παναιγιαλείου, με το αρχικό αποτέλεσμα του αγώνα να μένει στο 3-1.

Ροή ειδήσεων

Advertisement