Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νίκος Πολυδερόπουλος για το θάνατο του αδερφού του: “Πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί να στηρίξουμε”

Published

on

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του γνωστού ηθοποιού Νίκου Πολυδερόπουλου μετά την απώλεια του μικρότερου αδερφού, του Παντελή, σε ηλικία 28 ετών.

Ο γνωστός ηθοποιός, τρεις ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό μίλησε στην εκπομπή Tlive του Alpha.

“Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί οι υπόλοιποι να στηρίξουμε”, ανέφερε.

Ο Παντελής, μόλις στα 28 του άφησε την τελευταία του πνοή, ξαφνικά μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, ανήμερα τα Χριστούγεννα. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος περιέγραψε τα δραματικά τελευταία λεπτά του αδερφού του.

«Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στον γιατρό του είπε ότι «δεν είναι κάτι, μπορείς να φύγεις», την επόμενη ημέρα τον περιμέναμε να κάνουμε γιορτή μαζί… Όταν έφτασε, είπε «ήρθα, έφερα το δώρο» και έπεσε. Και από τότε τελείωσαν όλα», ανέφερε.

Όπως είπε, άμεσα ξεκίνησαν να του δίνουν τα αδέρφια του τις πρώτες βοήθειες.

«Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, τις εισπνοές κτλ, τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω.

Και οι γιατροί εκεί τι είπαν, από τι προήλθε ο θάνατός του;

Δεν έχουμε ακόμα το τελικό πόρισμα, περιμένουμε… Θα καθυστερήσει λίγο, αλλά προς ανακοπή… Αυτό, σταμάτησε η καρδούλα του»

«ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ»

Συντετριμμένος, μην μπορώντας ακόμη να πιστέψει ότι ο μικρότερος αδερφός του έφυγε τόσο ξαφνικά, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι ο Παντελής, μία ημέρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, πήγε στο νοσοκομείο επειδή είχε ενόχληση στον λαιμό του, όμως οι γιατροί δε βρήκαν κάτι.

Είχε κάποιο κρύωμα; Είχε κάποιο πονόλαιμο;

Τις προηγούμενες ημέρες, ναι.

Είχε ανεβάσει και πυρετό;

Όχι, όχι.

Απλά είχε κρύωμα, πονόλαιμο;

Ναι, ναι.

Και ζήτησε από τους γιατρούς κάποια ιατρική βοήθεια;

Ναι. Και του είπαν «είσαι μια χαρά, πάρε ένα σπρέι», ούτε μια εξέταση αίματος του κάνανε, ούτε μια… να τον «ακούσουν» (ακροαστικά). Ήρθε στη μητέρα μου και λέει «καλά ούτε να μ’ ακούσουν, μήπως είναι κάτι;», τίποτα… Ούτε αντιβίωση, ούτε τον ακούσανε, ούτε τον εξετάσανε. Αν τον είχαν εξετάσει μπορεί να είχαμε προλάβει κάτι.

Σε ποιο νοσοκομείο πήγε;

Στον «Άγιο Ανδρέα».

«ΕΦΥΓΕ» Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ

Τα τέσσερα αδέρφια ήταν δεμένα σαν μια γροθιά. Μεγαλύτερος ο Νίκος, μικρότερος ο Παντελής. Με τον βενιαμίν της οικογένειας τους χώριζαν 8 χρόνια, όμως τους ένωνε η τεράστια αγάπη που έχουν και οι τέσσερις, ο ένας για τον άλλο.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Νίκος Πολυδερόπουλος μιλούσεμε ξεχωριστή για τα αδέρφια του και τα παιδικά τους χρόνια. Ήταν το 2017 όταν οι 4 είχαν φωτογραφηθεί για το Down Town της Κύπρου. Εντυπωσιακά όμορφοι και χαμογελαστοί μοιράστηκαν στιγμές από τη ζωή τους στο Μαζαράκι Αχαΐας και την Πάτρα, τη στενή σχέση με τους γονείς τους και την αδυναμία στη μαμά τους. Όπως την υποχρέωση και οι 4 να της στέλνουν το βράδυ καληνύχτα, για να είναι ήσυχη, ότι τα παιδιά της είναι καλά.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το νήμα της ζωής του Παντελή θα κοβόταν τόσο νωρίς, τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα με την οικογένεια συντετριμμένη μέσα στο βαθύ της πένθος να αναζητά απαντήσεις…

Ροή ειδήσεων

Advertisement