Connect with us

Ελλάδα

Μέντιουμ χρησιμοποιεί… σπαράγγια για να προβλέψει το μέλλον – Τι «βλέπει» για το 2024

Published

on

Άλλοι τα βλέπουν στην γυάλινη σφαίρα, άλλοι ρίχνουν τα ταρώ, άλλοι λένε τον καφέ και σε άλλους… απλώς έρχεται η επιφοίτηση. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, με τους οποίους διάφοροι ισχυρίζονται ότι «βλέπουν» το μέλλον.

Ωστόσο… άνθρωπο να διαβάζει τα σπαράγγια και να προβλέπει το μέλλον πρώτη φορά συναντάμε. Κι όμως, μια γυναίκα από τη Βρετανία ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει το μέλλον με τη βοήθεια του εν λόγω λαχανικού.

Ο λόγος για την Jemima Packington, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει προβλέψει στο παρελθόν το Brexit, τη νίκη του Andy Murray στο Wimbledon, τον θάνατο της Βασίλισσας, καθώς και το ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα γινόταν πρωθυπουργός, όταν δεν είχε περάσει από το μυαλό κανενός.

«Είχα προβλέψει ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα γινόταν πρωθυπουργός περίπου τέσσερα χρόνια πριν γίνει. Τότε όλοι γελούσαν με αυτό»

Διαβάζοντας τις προβλέψεις που είχε κάνει για το 2023 δεν θα έλεγε κανείς ότι… ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε από το να δώσει τις προβλέψεις της και για το 2024. Άλλωστε τσάμπα είναι…

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται στην Metro, πετάει στον αέρα τα φυτά και όταν αυτά πέφτουν στο έδαφος, έχει μια καλή εικόνα για το τι θα συμβεί στο μέλλον.

«Η τεχνική μου δεν έχει αλλάξει! Εξακολουθώ να ρίχνω τα σπαράγγια και να ερμηνεύω τα μοτίβα σε αυτά. Συνήθως είμαι περίπου 75 έως 90% ακριβής με τις προβλέψεις μου. Περιστασιακά μπορεί να κάνω λάθος, όπου δεν έχω διαβάσει σωστά τα σπαράγγια, αλλά ποτέ δεν πέφτω πολύ έξω. Είχα προβλέψει ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα γινόταν πρωθυπουργός περίπου τέσσερα χρόνια πριν γίνει. Τότε όλοι γελούσαν με αυτό» θα πει μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ.

Παρόλο που οι προβλέψεις της για το 2023 δεν ήταν… ούτε ελάχιστα σωστές, δεν το έβαλε κάτω και επιχείρησε και φέτος να φτιάξει τη δική λίστα προβλέψεων για το 2024.

Οι προβλέψεις της για το 2024 περιλαμβάνουν:

  • Ο κόσμος θα κουραστεί από τους ηγέτες του…
  • Θα υπάρξουν χωρισμοί και διαζύγια εντός της βασιλικής οικογένειας!
  • Η κουλτούρα των celebrities θα πεθάνει καθώς ο λαός θα εστιάσει στο αυξανόμενο κόστος ζωής.
  • Η ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας δεν θα τα πάει καλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.
  • Παγκόσμιοι ηγέτες θα πεθάνουν και οι ΗΠΑ θα έχουν την πρώτη γυναίκα πρόεδρο!
  • Η ψυχική υγεία και η ευημερία θα συνεχίσουν να αποτελούν σημαντική υπόθεση για τον κόσμο.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement