Connect with us

Πολιτισμός

Μουσική πανδαισία-Καταχειροκροτήθηκε ο Πατρινός δεξιοτέχνης πιανίστας Παναγιώτης Γώγος 

Published

on

Μια μαγική βραδιά απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν το ρεσιτάλ πιάνου του δεξιοτέχνη πιανίστα Παναγιώτη Γώγου, στη φιλόξενη αίθουσα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Πατρών, η οποία αποδείχτηκε μικρή για το πολυπληθές ακροατήριο που έσπευσε στη μουσική αυτή πανδαισία.

Ο καταξιωμένος διεθνώς πιανίστας ερμήνευσε με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία στο πρώτο μέρος τα απαιτητικά έργα των F.Schubert και την Σονάτα σε Ρε ελάσσονα του Beethoven, και στο δεύτερο μέρος του δίωρου προγράμματός το με μοναδική ευαισθησία και μαγική προσέγγιση τα έργα του F. Chopin, συνθέτη με τον οποίο έχει ειδική σχέση λόγω της μαθητείας του κοντά σε πνευματικούς επιγόνους του μεγάλου Ρομαντικού στο Παρίσι.

Το κοινό ενθουσιασμένο καταχειροκρότησε επαναληπτικά τον πιανίστα του οποίου η εξαιρετική τέχνη και η απόλυτη αφοσίωση στην ερμηνεία των έργων ταξίδεψε το κοινό του σε σφαίρες υψηλής ποιότητας σε μιαν ανάταση λυτρωτική και αισιόδοξη. Τα σχόλια ήταν πηγαία και οι εντυπώσεις άριστες. Ευχή και επιθυμία όλων των παρευρισκομένων είναι να επαναλαμβάνονται τέτοιες υψηλής ποιότητας μουσικές εκδηλώσεις στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement