Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος-«Πάλευα με τον σκύλο για να μην με ξεσκίσει»

Λέει στη «Γ» ο συνταξιούχος επιχειρηματίας

Published

on

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Εμμανουήλ Ροΐδη στην Αγυιά με τον ηλικιωμένο άνδρα, γνωστό συνταξιούχο επιχειρηματία από τον χώρο της εστίασης, στην κυριολεξία να δίνει μάχη με ένα μεγαλόσωμο σκυλί.

Ο άνδρας έκανε το συνηθισμένο πρωινό του περπάτημα. Ήταν 7 το πρωί ανήμερα την Πρωτοχρονιά, όταν ενώ έκανε την βόλτα του ανέμελος είδε ένα μεγάλο σκυλί σαν γερμανικός ποιμενικός, να βγαίνει έξω από την αυλή του σπιτιού και να του επιτίθεται. «Σκέφτηκα πως αν άρχιζα να τρέχω θα με έσκιζε. Και αποφάσισα να σταθώ μπροστά του. Το σκυλί τον δάγκωσε και στα δυο του πόδια και τότε ο άνδρας άρχισε να παλεύει μαζί του. Για αρκετά δευτερόλεπτα πάλευε να σωθεί και την γλίτωσε με δαγκωνιές στα κάτω άκρα και ένα πιο σοβαρό τραύμα στο δάχτυλο του ενός χεριού καθώς αφαιρέθηκε μικρό κομμάτι κάτω από το νύχι. Το σκυλί ξαναμπήκε στην αυλή και ο συνταξιούχος πήγε στο Νοσοκομείο. Έκανε πολλά ράμματα σε χέρι και πόδια, του έκαναν αντιτετανικό ορό και έλαβε φαρμακευτική αγωγή.
Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου εξαφανίσθηκε για να γλιτώσει την αυτόφωρη διαδικασία, ο πατέρας και ο αδελφός του επιχείρησαν να «τα βρουν» με το θύμα του σκύλου τους, όμως ήδη είχαν γίνει μηνύσεις. «Δεν γνωρίζω αν το συγκεκριμένο σκυλί έχει επιτεθεί και σε άλλους, όμως πραγματικά έζησα έναν εφιάλτη. Αν έτρεχα να ξεφύγω, δεν ξέρω τι θα μπορούσα να είχα πάθει» δηλώνει στη «Γ» ο συνταξιούχος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement