Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Moιραία παράσυρση-Κηδεύεται σήμερα η  55χρονη Ελένη Δημητροπούλου που έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο

Published

on

«Μαύρη» η χρονιά που ξημέρωσε για την οικογένεια της 55χρονης Ελένης Δημητροπούλου από τα Μποντέικα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε από Ι.Χ. στην Πατρών- Πύργου.

Όλα συνέβησαν χθες στις 8.30 το πρωί. Η άτυχη γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο, έχοντας τελειώσει τη δουλειά της, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες Ι.Χ. την παρέσυρε και στη συνέχεια «καρφώθηκε» σε παρακείμενη μάντρα.

Ο χρόνος «πάγωσε», καθώς η 55χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, ενώ τραυματίστηκε και ο οδηγός του οχήματος.

Η 55χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών, του Γιάννη και της Γιώτας Μπακουλοπούλου.

ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΥΛΩΝΑ

Την Ελένη Δημητροπούλου, αποχαιρέτησε και ο πρώην Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, καθώς η ίδια ήταν μέλος του συνδυασμού «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα». Όπως έγραψε «δυστυχώς η Ελένη δεν είναι πια μαζί μας! Έφυγε σήμερα με τραγικό τρόπο ενώ περίμενε στην στάση να πάει στην δουλειά της! Η Ελένη ήταν μια εξαιρετική γυναίκα, αγωνίστρια της ζωής και παράλληλα ένα ξεχωριστός άνθρωπος! Ο αδόκητος και άδικος θάνατός της μας γέμισε όλους θλίψη και πόνο! Ελένη καλό σου ταξίδι! Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό! Ο Θεός να σε κατατάξει στους δίκαιους και να δώσει δύναμη και υπομονή στην οικογένεια σου!».

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ

Συγγενείς και φίλοι θα την αποχαιρετήσουν σήμερα στη 1 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Πολυχρονίας Μποντεΐκων Αχαΐας.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Με αφορμή το τραγικό αυτό περιστατικό, κάτοικοι της περιοχής, απευθύνουν έκκληση για τη βελτίωση της ασφάλειας στο δρόμο αναφέροντας πως «οι

κάτοικοι των Μποντεΐκων και των άλλων χωριών που διασχίζει η Ε.Ο Πατρών Πύργου διαμαρτύρονται διότι τα πρόσφατα έργα του υπουργείου Υποδομών δεν βελτίωσαν την ασφάλεια αντιθέτως δημιούργησαν νέα προβλήματα και παγίδες. Αποτέλεσμα η πρόσβαση και η κυκλοφορία στην Εθνική οδό να γίνεται πιο δύσκολη. Η κατάργηση της Λ.Ε.Α εμποδίζει τους κατοίκους να έχουν πρόσβαση στη στάση του λεωφορείου, την εκκλησία και τα καταστήματα του χωριού. Επιπρόσθετα άμεσα πρέπει να ληφθούν μέτρα για την προστασία των μαθητών με τα σχολικά λεωφορεία. Τα εμπόδια αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα που περιορίζουν τη κυκλοφορία των πεζών και αποκρύπτουν τα φανάρια πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν».

Ροή ειδήσεων

Advertisement