Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μεσολόγγι: Μυστήριο με τον εξαφανισμένο Μπάμπη – Ο τελευταίος που τον είδε

Published

on

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι καθώς τα ίχνη του νεαρού αγνοούνται από την Πέμπτη και οι Αρχές εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη ξεκίνησε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου ενώ από το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου σε αυτή συνδράμει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ καθώς και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης.

Ο 31χρονος που εξαφανίστηκε:

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή κοντά στα παλιά ΤΕΙ του Μεσολογγίου όπου εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου

Νωρίτερα σήμανε συναγερμός για ένα εύρημα μέσα σε ένα πηγάδι, ωστόσο οι διασώστες που ερεύνησαν το σημείο δεν βρήκαν κάτι.

Ένας 51χρονος, ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον Μπάμπη

Για την εξαφάνιση του 31χρονου έχει κληθεί να δώσει πληροφορίες στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας 51χρονος ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον Μπάμπη προτού εξαφανιστεί.

Άτομα του στενού, συγγενικού περιβάλλοντος του αγνοούμενου υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος άνδρας διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον 31χρονο και ήταν αυτός που θα τον συνόδευε στο κυνήγι όπως συνήθιζε τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, ο 51χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι το κυνήγι ακυρώθηκε με αποτέλεσμα να αφήσει τον 31χρονο με το αμάξι του κοντά στα παλιά ΤΕΙ από όπου θα τον παραλάμβανε κάποιο άλλο άτομο.

Παράλληλα, φίλοι και συγγενείς του Μπάμπη κάνουν λόγο για μια οικονομική διαφορά που είχε ο 31χρονος με τον 51χρονο μάρτυρα και φίλο του αγνοούμενου.

Οι Αρχές αξιολογούν όλες τις πληροφορίες και όσο οι ώρες κυλούν με τον 31χρονο να μην δίνει κάποιο σημείο ζωής αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση

Ροή ειδήσεων

Advertisement