Connect with us

Παναχαϊκή

Ανασύνταξη δυνάμεων

Published

on

 

Η Παναχαϊκή θα γεμίσει… τις μπαταρίες της και περιμένει την κλήρωση των μπαράζ παραμονής

 

Ο πρώτος στόχος της Παναχαϊκής που δυστυχώς δεν ήταν άλλος από το να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό επιτεύχθηκε και πλέον αναμένει την κλήρωση των μπαράζ παραμονής.

Αυτή αναμένεται να διεξαχθεί την Πέμπτη και οι κοκκινόμαυροι περιμένουν με αγωνία το πρόγραμμα καθώς σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο για την συνέχεια.

Να θυμίσουμε ότι απ’ ευθείας υποβιβάστηκαν δύο ομάδες και αυτές είναι ο ΟΦ Ιεράπετρας και ο Τηλυκράτης. Από τις υπόλοιπες έξι που κατάφεραν να παραμείνουν θα υποβιβαστούν ακόμα τρεις.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα παρά το γεγονός ότι οι διαφορές είναι αρκετά μικρές στην ειδική βαθμολογία. Η Παναχαϊκή θα πρέπει το κάθε ματς να το κοιτάει ως τελικό και σίγουρα οι αναμετρήσεις δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτές της κανονικής διάρκειας. Μην ξεχνάμε ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσουν έναν ή δύο παίκτες από την πρώτη ομάδα, καθώς δεν επιθυμούν να υποβιβαστούν. Ο πρώτος βάσει της εικόνας του πρωταθλήματος δύσκολα θα είναι η ομάδα που θα υποβιβαστεί ενώ ο δεύτερος παρά το νεαρό της ηλικίας που έχει στο ρόστερ δεν παύει να είναι μια ομάδα με επαγγελματικά πρότυπα. Με λίγα λόγια στα μπαράζ παραμονής όλα κρέμονται σε μια κλωστή και χρειάζεται αυστηρή πειθαρχία σε κάθε παιχνίδι από πλευράς Παναχαϊκής και κυρίως να διορθώσει τις εκκινήσεις της στις αναμετρήσεις.

Ωστόσο όλες οι ομάδες θα έχουν μια εβδομάδα παραπάνω για να προετοιμαστούν αφού οι αγώνες μπαράζ θα ξεκινήσουν πιθανότατα το επόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Μαρτίου. Η προετοιμασία της ομάδας όμως της Παναχαϊκής ξεκινάει σήμερα στον χώρο του Πανεπιστημίου.

ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΛΙΟΦΑΓΟ

Ένα νέο μπέρδεμα απασχολεί την Παναχαϊκή αυτή την στιγμή καθώς δεν γνωρίζει αν στην πρεμιέρα των μπαράζ έχει στη διάθεσή του τον Μάνο Λιοφάγο ή όχι. Αυτό διότι η Σούπερ Λιγκ υποστηρίζει ότι ο Λιοφάγος έχει συμπληρώσει τρεις κάρτες ενώ η Παναχαϊκή υποστηρίζει ότι έχει δύο κάρτες. Αυτό που μένει είναι να γίνει επανέλεγχος στα φύλλα αγώνος έτσι ώστε να διαπιστωθεί πόσες εντέλει κάρτες έχει.

Ροή ειδήσεων

Advertisement