Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέος Επικεφαλής στην Δη.Συ.Μ. Δυτικής Ελλάδας ο Βαγγέλης Καραχάλιος

Published

on

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η ολομέλεια της παράταξης Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας, η οποία πλειοψήφησε στο Περιφερειακό Τμήμα του ΤΕΕ  από το 2008.

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η εκλογή του νέου επικεφαλής, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Πρόεδρο Βασίλη Αϊβαλή και θα ηγηθεί της παράταξης  σε μια εκ νέου νικηφόρα πορεία, για 6η συνεχή φορά, στις εκλογές της 19ης Μαΐου 2024.

Μετά από μια σχεδόν τετράωρη υποδειγματική δημοκρατική διαδικασία, σε πλήρη απαρτία του ψηφοδελτίου, εξελέγη ως νέος Πρόεδρος της παράταξης νίκης του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας ο Βαγγέλης Καραχάλιος, νυν Γενικός Γραμματέας του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, με το εμφατικό ποσοστό του 78% του σώματος .

Η παράταξη ευχαριστεί τα μέλη της και δεσμεύεται στους Μηχανικούς της περιοχής μας ότι θα συνεχίσει να είναι στις επάλξεις ακόμη πιο δυναμικά για τα συμφέροντα των Μηχανικών, των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων αλλά και για μια ανθεκτική ανάπτυξη της περιοχής μας η οποία θα αναδεικνύει και θα υποστηρίζει τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις.

Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΤΕΕ

Για να εκλεγεί νεος προεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ πρέπει να παραιτηθει πρωτα ο Αιβαλής απο προεδρος της ΔΕ, επίσημα και να συγκληθει μεσα σε 10 ημέρες η Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ η οποία θα εκλέξει νεο πρόεδρο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement