Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Επήλθε η ηρεμία

Published

on

 

Στον Παναιγιάλειο υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Διάχυτη αισιοδοξία υπάρχει στο στρατόπεδο του Παναιγιάλειου, μετά την επιτυχία επί της Εράνης Φιλιατρών, καθώς αυτή προήλθε ύστερα από τρία αρνητικά αποτελέσματα (Θύελλα Ραφήνας, Παναργειακός, Κόρινθος).

Κι όπως ανέφερε και ο τεχνικός της «Μαύρης Θύελλας» Νίκος Μανούρας επήλθε ηρεμία στον σύλλογο. Χαρακτηριστικά ο Τρικαλιώτης στην καταγωγή προπονητής είπε: «Η νίκη φέρνει ηρεμία σε όλες τις τάξεις της ομάδας. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνουμε. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και να δείξουμε αγωνιστικό πρόσωπο ίδιο με αυτό που είχαμε δείξει σε παιχνίδια του πρώτου γύρου».

ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Αναφορικά με τη συνέχεια και την έναρξη του δεύτερου γύρου με τρία παιχνίδια που μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει τους βαθμούς της νίκης, ο Νίκος Μανούρας, αφού ξεκαθάρισε ποιος είναι ο στόχος του Παναιγιάλειου, τόνισε ότι αν η ομάδα καταφέρει να πετύχει το απόλυτο θα έχει ξεμπερδέψει με την παραμονή και θα μπορεί να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. «Όλοι μας θέλουμε τους βαθμούς της νίκης σε αυτά τα παιχνίδια και κατά κάποιο τρόπο να πάρουμε και τη ρεβάνς για τις ήττες που είχαμε κάνει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Προέχει το παιχνίδι στο Μεσολόγγι, όπου θα πάμε με κάποιες απουσίες αφού στοχευμένα ξετιμωρούμε κάποια παιδιά που ήταν στο όριο καρτών ώστε να κάνουν την ποινή τους, για να είναι διαθέσιμοι στα υπόλοιπα παιχνίδια. Θεωρώ ότι αν κάνουμε το τέσσερα στα τέσσερα σε αυτά τα παιχνίδια, με τους βαθμούς που θα πάρουμε νομίζω ότι φθάνοντας τους 38β. Θα έχουμε ξεμπερδέψει -κατά κάποιο τρόπο- με την παραμονή που είναι βασικός στόχος μας. Μην κρυβόμαστε όταν χτίστηκε η ομάδα το καλοκαίρι γι’ αυτό χτίστηκε, για την παραμονή και μία καλή πορεία. Οπότε νομίζω ότι έτσι θα ξεμπερδέψουμε με τις κάτω θέσεις και θα παγιωθούμε στην πρώτη πεντάδα που είναι και ο βασικός στόχος».

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ… ΡΑΦΙ

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ και τις μεταγραφές που στοχεύει να κάνει ο Παναιγιάλειος τόνισε έχουν ολοκληρωθεί άλλες δύο από το πάνω… ράφι, χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα: «Η πρώτη μεταγραφή μας, ο Γιώργος Τακίδης, νομίζω ότι έδειξε με το… καλημέρα τι παίκτης είναι. Από κει και πέρα οι μεταγραφές που θα γίνουν ή μάλλον που έχουν γίνει και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, είναι ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι».

Ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Ο Δημήτριος Χουλιάρας του συνδέσμου διαιτητών Πρέβεζας Λευκάδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με την ΑΕ Μεσολογγίου που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (15:00) στο δημοτικό στάδιο Αιτωλικού για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος). Βοηθούς θα έχει τους Γεώργιο Καραμέρο και Ελευθέριο Ντάβαρη (Ηλείας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι η Βασιλική Γκούσαρη (Φωκίδας). Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας, θα τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (11:00): Ερμιονίδα-ΑΕ Μυκόνου: Κουρτέσης (Αρκαδίας). (12:00): Εράνη Φιλιατρών-ΑΟ Πυλίου Κω: Βαρτσάκης (Λακωνίας). (13:30): ΑΕΡ Αφάντου-Ελλάς Σύρου: Ρηγόπουλος (Ηλείας). (14:00): Κόρινθος-Ρόδος: Σουζάς (Αν. Αττικής). (15:00): Ιαλυσός-Μαρκό: Τραϊφόρος (Πειραιά), Αστέρας Βάρης-Βύζας Μεγάρων: Μπαλογιάννης (Αθηνών), Πανελευσινιακός-Παναργειακός: Τουλούμης (Εύβοιας), Θύελλα Ραφήνας-Παμβουπρασιακός: Χρόνης (Δυτ. Αττικής).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement