Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μένουμε όρθιοι, προσηλωμένοι στο δικό του όραμα

ΕΞΙ  ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ  ΤΗΣ «Γ», ΧΡΗΣΤΟΥ Ι. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Published

on

Πέρασαν έξι χρόνια από το πρωϊνό της Τρίτης 16ης Ιανουαρίου 2018,  που ο ιδρυτής και ιστορικός εκδότης της «Γ» Χρήστος Ι. Χριστόπουλος, «έφυγε» από της ζωή.

Συγκινητική και ανυπέρβλητη η έκφραση θλίψης που έφτανε από όλα τα μέρη της Ελλάδας, προερχόμενη είτε από γνωστά πρόσωπα της δημόσιας ζωής, είτε από απλούς πολίτες. Μία πλημμυρίδα πένθους. Αλλά και συμπαράστασης προς τις αγαπημένες οικογένειές του: Της φυσικής και της εκδοτικής.

Και εκείνες τις δύσκολες μέρες, το κύμα αγάπης και καλοσύνης, που πρόσφερε απλόχερα και με ειλικρίνεια την στήριξη του, «απλώθηκε» και παραμένει στο πλευρό μας, υπενθυμίζοντας καθημερινά την παρακαταθήκη και τις ρήσεις του αείμνηστου ιδρυτή μας, που συνεχίζει να μας καθοδηγεί, να μας εμπνέει, να μας διδάσκει, να μας διορθώνει.

Συνεχίζουμε λοιπόν να «είμαστε όρθιοι» και να προσπαθούμε καθημερινά για την ενδυνάμωση αυτής της κρυστάλλινης εκδοτικής πορείας της «Γ», που συνεχίζεται με την «σφραγίδα» του εκδότη, Γιάννη Χρ. Χριστόπουλου, αλλά και όλων των μελών της «οικογένειας» της εφημερίδας, με την αέναη συμπαράσταση της φυσικής οικογένειας του Χρήστου Χριστόπουλου, αλλά πάνω απ΄ όλα, την καθημερινή στήριξη των χιλιάδων  αναγνωστών και φίλων μας.

Το ημερολόγιο μας υπενθυμίζει ότι πέρασαν έξι χρόνια από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η επίγεια παρουσία του ιδρυτή και ιστορικού εκδότη της «Γ».

Κανένας όμως, δεν ξεχνάει όσα έμαθε δίπλα του και τη μοναδική ευχή που έδινε σε όλους: «Να ‘μαστε όρθιοι».

Μένουμε όρθιοι, λοιπόν. Και συνεχίζουμε την καθημερινή προσπάθεια, προσηλωμένοι στο δικό του όραμα και στον δικό του στόχο…

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement