Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μεσολόγγι: «Το παιδί είναι νεκρό» – Όσα φέρεται να είπε ο κρεοπώλης σε συγκρατούμενό του για την εξαφάνιση του Μπάμπη

Published

on

Όσα του είπε ο κρεοπώλης τις ώρες που συνυπήρξαν στο κρατητήριο του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου αποκάλυψε συγκρατούμενός του, ο οποίος έχει καταθέσει οικειοθελώς στις Αρχές.

Μιλώντας στο Star o συγκρατούμενος του 50χρονου, του βασικού υπόπτου την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, είπε πως «Τον ρώτησα γιατί είναι κρατούμενος και μου ανέφερε ότι τον κατηγορούν για ένα μαχαίρι που είχαν βρει στο αυτοκίνητό του και για έναν φόνο του φορτώσανε. Κυριακή ξημερώματα στον ύπνο του έλεγε “τι έκανες ρε….” και έσφιγγε τα δόντια του και τα χέρια του.

Την επόμενη μέρα συζητούσαμε και μου έλεγε ότι έχει μπλέξει, ήταν ανήσυχος. Του είπα ψέματα ότι έχω σκοτώσει άνθρωπο το 2004 και ότι έχω κάνει φυλακή για να μου πει πράγματα που ήθελα να μάθω. Άρχισε να με ρωτάει πώς τον σκότωσα, αν με είχε δει κανένας, πώς μπόρεσα και το είπα στην αστυνομία, γιατί το είπε αφού δεν με είδε κανείς και πώς είναι μέσα στον Κορυδαλλό. Στο τέλος μου είπε “το παιδί είναι νεκρό, δεν θα το βρούνε”».

Όπως είπε ο συγκρατούμενος του 50χρονου, ενώ ρωτούσε τον κρεοπώλη για το βράδυ που άφησε τον Μπάμπη, ο 50χρονος έπεφτε σε αντιφάσεις.

«Δεν μου ανέφερε ότι το σκότωσε. Έλεγε ότι είναι νεκρό το παιδί και ότι δεν θα το βρούνε. Είχε πολλές ανησυχίες. Ήταν πολύ σκεφτικός και αγχωμένος, έλεγε συνέχεια “έμπλεξα”», επεσήμανε ο συγκρατούμενος του 50χρονου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement