Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ – Εκπτώσεις: Εκτιμήσεις για άνοδο της κίνησης το επόμενο δεκαήμερο

Published

on

Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα αυξηθεί η κίνηση στην αγορά της Πάτρας στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων.

Αυτή είναι η εκτίμηση αρκετών παραγόντων της αγοράς, ανάμεσα σε αυτούς και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, Κώστα Ζαφειρόπουλου!

«Η πρώτη εβδομάδα των εκπτώσεων δεν θα έλεγα ότι ξεκίνησε τόσο δυναμικά όσο άλλες χρονιές, υπήρξε όμως μια τόνωση της κίνησης κυρίως σε ορισμένα είδη που είχαν αρκετά καλές τιμές.

Το timing των εκπτώσεων είναι πάντα ένα θέμα αφού έρχονται μετά από την εορταστική περίοδο, από την άλλη όμως ο κόσμος που θέλει να αγοράσει κάτι στις εκπτώσεις έρχεται ψαγμένος έχοντας κάνει έρευνα αγοράς από την περίοδο των γιορτών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος τόνισε ότι στα μαγαζιά της Πάτρας οι εκπτώσεις είναι αρκετά καλές ξεκινώντας από το 20% με 30% και φτάνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και το 50%, ενώ πρόσθεσε: «Το σημαντικό είναι ότι τα τοπικά μαγαζιά της πόλης κάνουν πραγματικές εκπτώσεις, χωρίς να προσπαθούν να ξεγελάσουν κανέναν».

Σημειώνουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχει σχετικές συναντήσεις με τους φορείς και θα κάνει τις προτάσεις του για το Πατρινό Καρναβάλι αφού πρώτα περάσουν από το διοικητικό του συμβούλιο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement