Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη, ξέσπασαν η μητέρα και η αδερφή -Στο σημείο ο Ιατροδικαστής

Published

on

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση  της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε  στον κάμπο του Ευηνοχωρίου η σορός ενός ανθρώπου και στο σημείο μεταβαίνουν δυνάμεις της Αστυνομίας για να πιστοποιήσουν σε ποιόν ανήκει. Ολα δείχνουν πως πρόκειται για τον νεαρό που αναζητείται τόσες μέρες, εκκρεμεί όμως να ταυτοποιηθεί. 

Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε στις 4:20 το απόγευμα την ώρα που η μητέρα και η αδερφή του Μπάμπη βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου έχει οδηγηθεί για να απολογηθεί ο συλληφθείς κρεοπώλη, φαίνεται πως έλαβαν τηλεφώνημα με τα νέα από το σημείο των ερευνών. 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, την ώρα που η οικογένεια ενημερώνονταν για την ύπαρξη στοιχείου, αυτοκίνητα της πυροσβεστικής και τρία συμβατικά οχήματα έφτασαν στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, εκεί που είχαν επικεντρωθεί οι ερευνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στηνπεριοχή μεταβαίνει και ο νέος Γενικός Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. υποστράτηγος Ανδρέας Τσαπικούνης και ο αστυνομικός διευθυντής Αιτωλίας, καθώς επίσης ιατροδικαστής.
Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πράγματι έχει βρεθεί σορός άνδρα και μένει να επιβεβαιωθεί μέσω της διαδικασίας αναγνώρισης ότι πράγματι πρόκειται για τον Μπάμπη.

Πάντως από την πρώτη εικόνα και τα στοιχεία της σορού επιβεβαιώνεται ότι η σορός ανήκει στον 31χρονο.

 

 

Περισσότερα σε λίγο…

Ροή ειδήσεων

Advertisement