Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Έσβησε» το χαμόγελο του Γιώργου- Βουβός πόνος στο τελευταίο αντίο

Published

on

Ένα νέο παιδί, στήριγμα για τη μητέρα του, που πριν από μερικά χρόνια είχε χάσει και τον δεύτερο γιο της, αλλά και τον σύζυγό της, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, πέφτοντας θύμα σοκαριστικού τροχαίου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

Το χαμόγελο του 30χρονου, Γιώργου Δημητρόπουλου «έσβησε» σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Ο άτυχος Γιώργος έχασε την ζωή του στην άσφαλτο όταν όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες ο ηλικιωμένος οδηγός του ΙΧ φέρεται να χτύπησε σε μπροστινό του όχημα και στην συνέχεια κάνοντας όπισθεν να παρασύρει την μηχανή του 30χρονου και να τον καρφώσει πάνω στον τοίχο του σχολείου με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού.

Ο ηλικιωμένος οδηγός βρισκόταν συνεχώς μέσα στο ΙΧ του σοκαρισμένος, όμως η τραγωδία είχε ήδη γίνει. Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει πως μετά την πρόσκρουση με το μπροστινό όχημα, ανέπτυξε τόσο μεγάλη ταχύτητα με την όπισθεν και εκσφενδόνισε την μηχανή με τον Γιώργο.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΝΑ

Ο πόνος ανείπωτος για τη μητέρα του, Βασιλική, η οποία θρηνεί την απώλεια δύο παιδιών.

Η γυναίκα διατηρεί το κυλικείο στη ΔΕΥΑΠ και είναι ιδιαίτερα γνωστή, ενώ κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα αλλεπάλληλα «χτυπήματα» που της έχει δώσει η ζωή. Ο πρόεδρος Ανδρέας Παπανικήτας, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΠ, εκφράζουν τα βαθύτατα τους συλλυπητήρια στη Βασιλική Δημητροπούλου και την οικογένειά της, για την αναπάντεχη απώλεια του γιού της, Γιώργου.

 

Σήμερα στις 3.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως Ψαροφαΐου και μετά στο Κοιμητήριο Ζαρουχλεΐκων συγγενείς και φίλοι συνόδεψαν τον Γιώργο στην τελευταία του κατοικία.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement