Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μεσολόγγι: Το κινητό του Μπάμπη ήταν ανοιχτό σε εφαρμογή για να ακούγεται η συνομιλία με τον κρεοπώλη, λέει ο Τσούκαλης

Published

on

Νέο σημαντικό στοιχείο, που αναμένεται ότι θα βοηθήσει τις έρευνες, εντόπισαν οι αστυνομικοί στην υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Ο ιδιωτικής ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης υποστήριξε στην ΕΡΤ ότι η άρση του απορρήτου αποδεικνύει ότι «ο Μπάμπης παγιδεύτηκε» γιατί «το τηλέφωνό του κατά τη διάρκεια της διαδρομής που ήταν μαζί με τον φερόμενο ως δράστη που είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, ήταν σε συνεδρία, ήταν ανοιχτή η γραμμή σε κάποια εφαρμογή».

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, «αυτό σημαίνει ότι ο Μπάμπης το είχε ανοιχτό για να ακούει κάποιος χωρίς να το αντιληφθεί ο κρεοπώλης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε από τον ανακριτή και από τις διωκτικές αρχές αν είχε το τηλέφωνό ο Μπάμπης, είπε “δεν ξέρω, δεν το είδα”. Που σημαίνει ότι η συνεδρία την οποίαν είχε ο Μπάμπης δεν ήταν για να μιλάει ο Μπάμπης, απλώς το είχε ανοιχτό για να ακούγεται η συνομιλία».

Ποιο είναι το τρίτο άτομο όμως, που άκουγε τη συνομιλία; «Υπάρχει κι ένα άτομο το οποίο είναι μέσα στον πυρήνα της παρέας, το οποίο δεν έχει καταθέσει ακόμη. Ενδεχομένως να είναι αυτό, ενδεχομένως και κάποιο άλλο. Πάντως, αν ήταν έτσι ανοιχτή η γραμμή του Μπάμπη με κάποια εφαρμογή, το άτομο αυτό θα πρέπει να είναι άτομο εμπιστοσύνης του Μπάμπη», ανέφερε.

Ιδιαίτερα σημαντική για τις έρευνες θα είναι και η τυχόν εύρεση του όπλου και του τηλεφώνου. Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA που έχουν διενεργηθεί στη σορό, όσο κι αν έχουν περάσει οι μέρες, κι όσο ιδιαίτερες κι αν ήταν οι συνθήκες στην περιοχή λόγω υγρασίας. «Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλα συντριπτικά στοιχεία. Τα ψέματα και οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε ο 51χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος σε κάθε καινούργια κατάθεση έλεγε και κάτι διαφορετικό», επισήμανε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement