Connect with us

Ελλάδα

Φιλιατρά: 63χρονος ξάφρισε το σπίτι πρώην εργοδότη του ενώ κοιμόταν

Published

on

Ήξερε τα ωράρια του ηλικιωμένου, στο σπίτι του οποίου στα Φιλιατρά είχε εργαστεί στο παρελθόν, ένας 63χρονος Έλληνας ο οποίος τρύπωσε μέσα την ώρα που ο 88χρονος κοιμόταν, άρπαξε 200 ευρώ και προσπάθησε να διαφύγει. Όμως, ο ηλικιωμένος ξύπνησε πριν εξαφανιστεί.

Ο 88χρονος αντιλήφθηκε τον δράστη την στιγμή που έβγαινε από το σπίτι και αναγνώρισε τον άνθρωπο είχε κάνει κάποιες εργασίες γι’ αυτόν. Έτσι ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως αναζητήσεις. Ο 63χρονος “ποντικός” εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Τριφυλίας το μεσημέρι της Τρίτης στην Κυπαρισσία, συνελήφθη με τα κλεμμένα χρήματα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Κλοπές με λεία λάδι και καπνικά προϊόντα

Άγνωστοι διέρρηξαν το απόγευμα της Τρίτης την αποθήκη ιδιοκτησίας ενός 47χρονου στην περιοχή του Αιτωλικού, έκλεψαν 800 κιλά ελαιόλαδου και εξαφανίστηκαν. Ο 47χρονος που είχε αποθηκευμένο το λάδι στην αποθήκη αντιλήφθηκε λίγη ώρα αργότερα την κλοπή και πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστων.

Καπνικά προϊόντα αξίας 5.000 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι οι οποίοι παραβίασαν ένα μίνι μάρκετ στο Αγρίνιο, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν την κλοπή και αναζητούν τους δράστες, εξετάζοντας οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement