Connect with us

Παναχαϊκή

Μπορεί και θα τα καταφέρει η Παναχαϊκή κόντρα στα Χανιά

Published

on

 

Η Παναχαϊκή με την στήριξη του κόσμου αντιμετωπίζει σήμερα (3μ.μ.) τα Χανιά για την 16η αγωνιστική της Super League 2

 

Δύσκολο μεν, όχι ακατόρθωτο δε. Η Παναχαϊκή σήμερα (3μ.μ.) φιλοξενεί στην Αγυιά με στόχο τη νίκη τα δεύτερα στην βαθμολογία Χανιά για την 16η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Γιάννης Τάτσης έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους κοκκινόμαυρους, έχοντας διαβάσει καλά τον αντίπαλο και με υπομονή, πάθος καθώς και την στήριξη από τον κόσμο μπορούν να πάρουν τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Εξάλλου οι παίκτες του Γιάννη Τάτση και σε προηγούμενα παιχνίδια στην Αγυιά έδειξαν ότι δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ καθώς έχει πάρει βαθμό τόσο με Ιωνικό όσο και με την πρωτοπόρο Καλλιθέα. Πλήγμα ωστόσο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι δεν θα έχει στην διάθεσή του τον έμπειρο αμυντικό Μπαξεβάνο ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Η αμυντική λειτουργία της Παναχαϊκής στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τα Χανιά θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και να κάνει όσο τον δυνατόν τα λιγότερα λάθη. Η ομάδα της Κρήτης διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα καθώς έχει σημειώσει 27 γκολ ενώ και αμυντικά διαθέτει την καλύτερη άμυνα μαζί με την Καλλιθέα έχοντας δεχτεί 10 τέρματα.

ΜΕ 22 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης ο Γιάννης Τάτσης ανακοίνωσε της αποστολή για το αυριανό (3μ.μ.) εντός έδρας κρίσιμο παιχνίδι με τα Χανιά. Ο Μούλντερ που έχει ίωση και οι Μπετοσβίλι, Μπαξεβάνος που είναι τραυματίες έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα μέσα σε αυτή είναι και το νέο απόκτημα, ο Πέρεζ με τον Μεξικανό επιθετικό να αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά. Παράλληλα σε αυτή βρίσκεται και ο νεαρός Κατσαϊτης που προωθήθηκε από την Κ19 και έγινε επαγγελματίας.

Η αποστολή αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές και είναι οι εξής: Κολοβούρης, Μ. Μικές, Καραγιάννης, Λιοφάγος, Νάστος, Μπαρέ, Χριστόπουλος, Πατρινός, Μασούρας, Προύντζος, Γρηγορόπουλος, Ζαμόρα, Πετράτος, Γαλαριώτης, Κυρσανίδης, Ζέκοφ, Μπόονεν, Αλίμπε, Γαϊτανίδης, Πέρεθ, Τραορέ, Κατσαϊτης.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΩ LIVE STREAMING

Ο σημερινός αγώνας την Παναχαϊκής με τα Χανιά θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την διαδικτυακή πλατφόρμα της διοργανώτριας SuperLeague2.

 

Ο ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΣ Ο ΡΕΦΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Ο Αναστάσιος Γιαννούκας του συνδέσμου διαιτητών Δωδεκανήσου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τα Χανιά για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2. Βοηθούς θα έχει τους Δημήτριο Λιόντο (Ηπείρου), Αναστάσιο Θανασιά (Ηπείρου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Ρούτσης Κορίνθου. Παρατηρητής διαιτησίας ο Σοφιανός Μαρανός (Αθηνών).

Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές:

(28/1, 15:00): Παναθηναϊκός-Γιούχτας: Αλιάγας (Δυτικής Αττικής)

Καλλιθέα-Αιγάλεω: Ρεντίφης (Ανατολικής Αττικής)

Ηλιούπολη-Καλαμάτα: Κουκουλάς (Λέσβου)

(15:45): Ιωνικός-Διαγόρας: Κόκκορης (Αρκαδίας).

Ροή ειδήσεων

Advertisement