Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Γιώργος Κουτρουμάνης εκλέχτηκε μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε.

Published

on

 

Μια ιδιαίτερη τιμή αναγνώρισης της πολυετούς προσφοράς του στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας επιφύλαξε η Συνέλευση των Αντιπροσώπων (Σ.τ.Α.) του Ο.Ε.Ε. στον Αχαιό Οικονομολόγο/ Ορκωτό λογιστή Γιώργο Κουτρουμάνη.

Η Νέα Συνέλευση, αποκαλούμενη και ως «Βουλή των Οικονομολόγων», που προέκυψε μετά τις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου 2023. εξέλεξε τον κ. \Κουτρουμάνη ως μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε. Μάλιστα, ο κ. Κουτρουμάνης προήδρευσε στις επιμελητηριακές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα το τριήμερο 26-28 Ιανουαρίου 2024.

Ο Γιώργος Κουτρουμάνης είναι Ορκωτός Λογιστής επί 40 σχεδόν έτη, έχει διατελέσει δύο φορές Πρόεδρος  στο Περιφερειακό Τμήμα του ΟΕΕ και εκλέχτηκε για πέμπτη φορά στη Σ.τ.Α. & για πρώτη φορά μέλος της Κεντρικής Διοίκησης, με την Παράταξη «Δημοκρατική κίνηση Οικονομολόγων» (ΔΗ.ΚΙ.Ο.) του Προέδρου του Ο.Ε.Ε. Κωνσταντίνου Κόλλια. Με την ιδιότητά του, έχει κάνει σωρεία δημοσίων παρεμβάσεων και προτάσεων προς τα αρμόδια Υπουργεία για θέματα Οικονομικής & Αναπτυξιακής Πολιτικής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement