Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ζητούνται εξηγήσεις από Αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Πατρινό – ΒΙΝΤΕΟ

Published

on

Εξηγήσεις από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης του 43χρονου Πατρινού στον Πειραιά ζητά ο επικεφαλής της ΓΑΔΑ με αφορμή το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Youtube στο οποίο αποτυπώνεται η αστυνομική επιχείρηση.

 

Ο λόγος για το βίντεο που δημοσίευσε ο youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης στο οποίο φαίνεται καρέ καρέ η σύλληψη του 43χρονου από την Πάτρα, ο οποίος μετά από ανταλλαγή σεξουαλικών μηνυμάτων με 13χρονη στην οποία είχε στείλει και γυμνές του φωτογραφίες, ανέβηκε στην Αθήνα… με λεωφορείο στην Αθήνα για να την συναντήσει. Όταν έφθασε στο σπίτι τον περίμεναν αστυνομικοί, ο youtuber… και ένας συνεργάτης του! Ετσι η σύλληψή του έγινε… μπροστά σε κάμερες! Προφανώς εν αγνοία των επικεφαλής της ΓΑΔΑ.  Το εν λόγω υλικό προκάλεσε αντιδράσεις με τους αστυνομικούς να καλούνται να εξηγήσουν πως είναι δυνατόν ένας πολίτης να καταγράφει με κάμερες επιχείρηση της αστυνομίας. Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τις εξηγήσεις είναι πιθανό να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος συγκεκριμένων αστυνομικών. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης υποστήριξε πως ο 43χρονος Πατρινός,  γνώριζε την ηλικία της ανήλικης. «Πρόκειται για την κόρη πολύ φίλου μου, την οποία ξέρω από μωρό ημερών. Όταν σκούρυναν τα πράγματα, μιλήσαμε με την αστυνομία. Έτσι στήσαμε όλο αυτό που στήθηκε και ήταν για την αφύπνιση του κόσμου».

 

«Η προσέγγιση έγινε από γυναικείο προφίλ κατευθείαν, του ήταν πιθανότατα πιο εύκολο. Το ευτύχημα είναι ότι η μικρή το εμπιστεύτηκε απευθείας στον πατέρα της οπότε μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης» πρόσθεσε επίσης ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος εξήγησε πώς έκλεισαν ραντεβού στον 43χρονο κι εκείνος ήρθε από την επαρχία για να συναντήσει το θύμα του! Ξεκάθαρα ο ήρωας της υπόθεσης παραμένει το 13χρονο κορίτσι. Και θεωρώ ότι και από τον συγκεκριμένο, έχουν σωθεί αρκετά παιδάκια από αντίστοιχες άσχημες καταστάσεις» σημείωσε, επίσης, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement