Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Με ατζέντα αποχωρήσεις αλλά και Καρναβάλι

Published

on

Με οριακή απαρτία, λόγω της απουσίας πέντε μελών του Δ.Σ., συνεδρίασε προχθές το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας με θέμα στην ημερήσια διάταξη τις φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Η παράταξη της πλειοψηφίας, παρά την απουσία της αντιπολίτευσης, δεν προσήλθε με κοινή γραμμή γι’ αυτό και αποφασίστηκε να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις σε νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. όπου αναμένεται τοποθέτηση και παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Σε πρώτη φάση ο Σύλλογος κινείται προκειμένου να αναζητήσει στήριξη και χορηγίες ώστε να αναλάβει κάποιες δράσεις αυτόνομα προκειμένου να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του.
Οι μόνες αποφάσεις που ελήφθησαν είναι η συνεργασία με το Δήμο για τη συνέχιση του θεσμού της καρναβαλικής βιτρίνας ενώ θα ζητηθεί και φέτος, στα πλαίσια της γιορτής της πόλης, η πεζοδρόμηση της οδού Μαιζώνος το τελευταίο Σάββατο του Καρναβαλιού.
Ο Εμπορικός Σύλλογος θα ζητήσει να επισπεύσει η τροχαία την απαγόρευση της κυκλοφορίας καθώς, ούτως ή άλλως, η ροή κλείνει λόγω της βραδινής καρναβαλικής ποδαράτης.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης παραιτήθηκε από το Δ.Σ. και αποχώρησε και από μέλος του Δ.Σ. ο γραμματέας του Συλλόγου Τάσος Νικολακόπουλος.
Πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία μεταξύ των μελών της πλειοψηφίας των παρατάξεων των κ. Ζαφειρόπουλου και Βαγενά και με ψήφους 7 έναντι 3 λευκών, εξελέγη ο Χρήστος Σολωμός.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement