Connect with us

Αθλητισμός

LIVE: Παναχαϊκή-Ηλιούπολη 1-2 (Τελικό)

Published

on

Δείτε LIVE μέσω του gnomip.gr την εξέλιξη αγώνα, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Ηλιούπολη, αγώνας που διεξάγεται στο γήπεδο Αγυιάς για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2. Στην επιμέλεια της ιστοσελίδας είναι ο Τάσος Αγγελόπουλος.

Ο Γεώργιος Μπαλαχούτης του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά, θα διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την Ηλιούπολη. Βοηθούς θα έχει τους Νικόλαο Μανούρα (Δυτ. Αττικής), Χρήστο Μπάλα (Τρικάλων). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Στάμος (Ηλείας). Παρατηρητής διαιτησίας ο Γρηγόρης Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας).

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Συμπληρώθηκαν 20 λεπτά αγώνα στο γήπεδο της Αγυιάς ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Ηλιούπολη, με τις δύο ομάδες να μην έχουν δείξει κάτι το ιδιαίτερο.

26΄ ΓΚΟΛ: Φάουλ του Φουρλάνου, κεφαλιά του Βερνάρδου προς τα πίσω και ο Μάντιτς με πλασέ το 0-1 για την Ηλιούπολη.

27΄ ΓΚΟΛ: Άμεση αντίδραση της Παναχαϊκής, σουτ του Πέρεθ η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών της Ηλιούπολης και ο Πατρινός με νέο σουτ το 1-1.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου: Παναχαϊκή-Ηλιούπολη 1-1

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ξέχασε τον αείμνηστο ιδρυτή του Ομίλου Φίλων Παναχαϊκής και μετέπειτα πρόεδρο, Χρήστο Τουντόπουλο, τιμώντας τη μνήμη του, με πλακέτα που παρέδωσε στην οικογένεια του εκλιπόντος μέσω του Βασίλη Στραβοπόδη.

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε μετά από εντολή της διοργανώτριας αρχής για τον χαμό της γυναίκας του Παύλου Κυριακίδη της Νίκης Βόλου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Β ημίχρονο

46΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Φρίμπονγκ, έξω ο Παντελίδης.

46΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Τραορέ, εκτός ο Λιοφάγος.

50΄ Σουτ του Ράμου, ο Κολοβούρης ήταν σε καλή θέση κι απόκρουσε σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

58΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μπάρμπαρο, έξω ο Βενάρδος.

61΄ Από το ύψος της περιοχής ο Μπάρμπαρο σούταρε η μπάλα πέρασε άουτ.

62΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Γαϊτανίδης, εκτός ο Νάστος.

72΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Χριστόπουλος έξω ο Ζέκοφ.

72΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μπόουνε, εκτός ο Πέρεθ.

73΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Κρέτση, έξω ο Ράμος.

83΄ Δοκάρι: Κόρνερ του Μασούρα πλασέ του Πατρινού μέσα από την περιοχή με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της Ηλιούπολης και να φεύγει άουτ.

88΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Ντε Ολιβέιρα, εκτός ο Προύντζος.

89΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Ανδρέου, έξω ο Μάντιτς.

Συμπληρώθηκαν 90 λεπτά αγώνα και τρία λεπτά αυτά των καθυστερήσεων.

90+3΄ ΓΚΟΛ: Στις καθυστερήσεις, τραγικό λάθος του Κολοβούρη ο Φρίμπονγκ κρέμασε τον κιπερ ο οποίος δεν μπορεσε να ανακόψει την πορεία της μπάλας στρώνοντας την στον Μπάρμπαρο που βρέθηκε στην περιοχή και με κεφαλιά πέτυχε το 2-1 για την Ηλιούπολη μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Τέλος αγώνα: Παναχαϊκή-Ηλιούπολη 1-2.

Κύριες και κύριοι καλό σας βράδυ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Τάτσης): Κολοβούρης, Λιοφάγος (46΄Τραορέ), Καραγιάννης, Μπαρέ, Νάστος (62΄ Γαϊτανίδης), Ζαμόρα, Προύντζος (88΄ Ντε Ολιβέιρα), Πατρινός, Μασούρας, Ζέκοφ (72΄Χριστόπουλος), Πέρεθ (72΄Μπόουνεν).

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Οικονομάκης, Μπόουνεν, Χριστόπουλος, Γαϊτανίδης, Αλιμπέ,  Πετράτος, Τραορέ, Ρούμπεν, Ντε Ολιβέιρα

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Βενάρδος (58΄Μπάρμπαρο), Ράμος (73΄Κρέτση), Ασίγκμπα, Μπουσάι, Μάντιτς (89΄ Ανδρέου), Παντελίδης (46΄Φρίμπονγκ), Τοπάλ, Φουρλάνος, Λατίνοβιτς, Ντέντλερ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πολίτης, Λαουτάρο, Βασιλάκης, Άντο, Κρέτση, Τσαφταρίδης, Ανδρέου, Μπάρμπαρο, Φρίμπονγκ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement