Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κοιτάει τα επόμενα παιχνίδια ο Παναιγιάλειος

Published

on

 

Στον Παναιγιάλειο δεν στέκονται στο χαμένο παιχνίδι που είχαν από την Ρόδο. Υπάρχει ακόμα δρόμος στο πρωτάθλημα, με παιχνίδια όπως τα δύο επόμενα στην Βάρδα με τον τοπικό Παμβουπρασιακό και στην Άβυθο με Πανελευσινιακό που μπορεί να τα κατακτήσει και να επανέλθει δυνατά στο προσκήνιο της κορυφής. Επιβάλλεται πλέον να ξεκινήσει ένα νέο νικηφόρο σερί στην Άβυθο, αφού θα βρει μπροστά του και τους άλλους πρωτοπόρους, όπως Κόρινθο, Παναργειακό και Αστέρα Βάρης.

Ο ΚΕΦΙΛΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ

Ο Αθανάσιος Κεφίλης του συνδέσμου διαιτητών Κορίνθου ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με τον Παμβουπρασιακό Βάρδας, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γρ. Καλάκος» για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος) στις 15:00. Βοηθούς θα έχει τους Αθανάσιο Κλεπετσάνη, Άγγελο Οικονόμου, όλοι του ίδιου συνδέσμου. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι η Σοφία Αθανασοπούλου Μεσσηνίας. Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (17/2, 13:00): ΑΕΡ Αφάντου-ΑΕ Μεσολογγίου: Κελεκίδης (Αθηνών). (18/2, 13:30): Ρόδος-ΑΟ Πυλίου Κω: Τουλουμής (Εύβοιας), (14:00): Κόρινθος-Ιαλυσός: Χαράλαμπος Πετρόπουλος (Αχαΐας), Μιχαήλ Ανδριανός, Δημήτριος Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), (15:00): ΑΕ Μυκόνου-Ελλάς Σύρου: Ψαρίδης (Αθηνών), Παναργειακός-Βύζας: Γουρέλης (Αθηνών), Θύελλα Ραφ.-Μαρκό: Δημαράκης (Δωδεκανήσου), Πανελευσινιακός-Ερμιονίδα: Κυριακίδης (Λασιθίου), Εράνη Φιλ.-Αστέρας Βάρης: Κουρτέσης (Αρκαδίας).

Η ΕΔΡΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΔΑ

Ο ΠΑΟ Βάρδας ολοκλήρωσε την «βατή» τριάδα αγώνων κόντρα στους ουραγούς Εράνη, Μεσολόγγι και Ερμιονίδα με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα και μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, όπου δεν υπάρχουν πλέον βατά ματς, καθώς σχεδόν όλοι οι αντίπαλοι έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Απομένουν 12 αγωνιστικές στον 3ο όμιλο και ο ΠΑΟΒ βρίσκεται στην 8η θέση σε ισοβαθμία με τον Ιάλυσο, στους 30 βαθμούς. Η παραμονή του ΠΑΟΒ περνά από το «Γρ. Καλάκος», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει 4 ομάδες που επίσης παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό  (Μύκονο, Αφάντου, Ιάλυσο και Βύζαντα). Αυτά τα τέσσερα ματς είναι κομβικά και αν η ηλειακή ομάδα αξιοποιήσει τον παράγοντα «έδρα», θα έχει τις πιθανότητες υπέρ της για παραμονή στην Γ΄ Εθνική.

Ροή ειδήσεων

Advertisement