Connect with us

Αθλητισμός

LIVE: Παναχαϊκή-Τηλυκράτης Λευκάδας 2-1 (Τελικό)

Published

on

Δείτε LIVE μέσω του gnomip.gr την εξέλιξη αγώνα, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Τηλυκράτη Λευκάδας, αγώνας που διεξάγεται στο γήπεδο Αγυιάς για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2. Στην επιμέλεια της ιστοσελίδας είναι ο Τάσος Αγγελόπουλος.

Ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος του συνδέσμου διαιτητών Αργολίδας, θα διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθούς θα έχει τους Νικόλαο Μανούρα (Δυτικής Αττικής), Κωνσταντίνο Γκουριώτη (Αργολίδας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Τσάκαλης (Ηλείας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γεράσιμος Μαζαράκης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης).

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Υπήρξε περίπου πεντάλεπτη διακοπή στο παιχνίδι, μιας και τραυματίστηκε ο γκολκίπερ του Τηλυκράτη Λευκάδας Τζελέπης, αλλά ευτυχώς σηκώθηκε κι συνέχισε.

14΄Πλασέ του Πατρινού μέσα από την περιοχή, όμως ο Τζελέπης έδιωξε.

26΄ Δοκάρι: Σουτ του Γαϊτανίδη έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στην Παναχαϊκή με αυτή να χτυπά στο δοκάρι του Τηλυκράτη Λευκάδας και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας Τζελέπης απομάκρυνε.

34΄ Ο Περιστέρης μόνος απέναντι από τον Κολοβούρη, αλλά ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής κράτησε το “μηδέν” για την κοκκινόμαυρη ομάδα.

38΄ Ο Τραορέ, “έστρωσε” την μπάλα για τον Γαϊτανίδη, που ήταν σε θέση βολής, αλλά ο παίκτης της Παναχαϊκής “γλίστρησε” και χάθηκε έτσι η ευκαιρία.

39΄ ΓΚΟΛ: Ο Τέρζι είδε τον Κολοβούρη εκτός εστίας δεν λάθεψε και έκανε το 1-0 για τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Λήξη πρώτου μέρους: Παναχαϊκή-Τηλυκράτης Λευκάδας 0-1.  

Β Ημίχρονο

46΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Καραγιάννης, έξω ο Ζέκοφ.

46΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Πέρεθ, εκτός ο Γαϊτανίδης.

46΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Ντε Τόμας, έξω ο Μούλντερ.

49΄ Σουτ του Καραγιάννη από μακρινή απόσταση δεν είναι πρόβλημα ο Τζελέπης και απόκρουσε.

50΄ Σουτ του Περιστέρη η μπάλα πέρασε άουτ από την εστία του Κολοβούρη.

55΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Ντοναλντόνι, έξω ο Πέρεζ.

55΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Τόσκα, εκτός ο Τέρζι.

59΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Πετράκος, έξω ο Νάστος.

61΄Σουτ του Ντε Τόμας, η μπάλα βρήκε στον Πατρινό, άλλαξε πορεία κι κατέληξε στα χέρια του Τζελέπη.

63΄ Σουτ του Ντοναλντόνι μπλόκαρε ο Κολοβούρης.

65΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Αλιμπέ, έξω ο Τραορέ.

68΄ Πέναλτι: Ο Πέρεθ βρέθηκε στην περιοχή έκανε τη σέντρα, η  μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού του Τηλυκράτη και πέναλτι για την Παναχαϊκή.

69΄ ΓΚΟΛ: Ο Μασούρας εκτέλεσε και 1-1.

73΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Τεγούσης, εκτός ο Φοφανά.

73΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Σπανουδάκης, έξω ο Μακρυδάκης.

Στο 80ο λεπτό τραυματίστηκε ο Αλιμπέ, κουτσαίνει, ζήτησε αλλαγή, η Παναχαϊκή δεν έχει, οπότε συνεχίζει για να τελειώσει η αναμέτρηση και η κοκκινόμαυρη ομάδα αγωνίζεται με δέκα. Αναγκάστηκε τελικά να αποχωρήσει, αφού δεν μπορεί να συνεχίσει, αλλά μπαίνει για να συνεχίσει…

88΄ ΓΚΟΛ: Φάουλ του Πετράτου, ο Ζαμόρα ήρθε από πίσω και με κεραυνό έκανε το 2-1 για την Παναχαϊκή.

90΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Ούλμανεν, έξω ο Πέρεζ.

Ο διαιτητής πήγε στον πάγκο κι έδειξε κόκκινη κάρτα σε κάποιον από την Παναχαϊκή. 

Λήξη αγώνα: Παναχαϊκή-Τηλυκράτης 2-1. 

Κύριες και κύριοι καλό σας βράδυ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ι. Τάτσης): Κολοβούρης, Μούλντερ (46΄ Ντε Τόμας), Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Προύντζος, Ζέκοφ (46΄ Καραγιάννης), Νάστος (59΄Πετράκος), Πατρινός, Τραορέ (65΄ Αλιμπέ), Μασούρας, Γαϊτανίδης (46΄Πέρεθ).

Στον πάγκο βρίσκονται οι Οικονομάκης, Καραγιάννης, Λιοφάγος, Μπαρέτ, Πετράτος, Αλιμπέ, Μπόονεν, Πέρεθ, Ντε Τόμας.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Φ. Γκέκας): Τζελέπης, Ρίζος, Ρουγκάλας, Χατζητερζόγλου, Μακρυδάκης (73′ Σπανουδάκης), Πέρεζ (90΄ Ουλμάνεν), Μπελέβωνης, Τέρζι (55′ Τόσκα), Περιστέρης (55′ Ντοναλντόνι), Φοφανά (73′ Τεγούσης), Νιφορόπουλος.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Παρδάλος, Καταγής, Μακρυδάκης, Τόσκα, Σπανουδάκης, Τεγούσης, Ντοναλντόνι, Ουλμάνεν, Γιαννιώτης.

 

Μικρά-μικρά 

Την εμφάνισή του, στο γήπεδο της Αγυιάς για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Παναχαϊκή-Τηλυκράτης Λευκάδας έκανε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα 2, Πέτρος Μαρτσούκος.

Τον αγώνα της Παναχαϊκής, παρακολουθεί και ο Αχαιός βουλευτής της Νίκης-παλαιός ποδοσφαιριστής του ΑΠΣ Πάτραι-Σπύρος Τσιρώνης.

Βράβευση για τον Νίκο Πλέα 

Βραβεύτηκε ο προπονητής της ομάδας Πυγμαχίας της Παναχαϊκής Νίκος Πλέας στο γήπεδο της Αγυιάς από τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Τάκη Αντωνόπουλο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement