Connect with us

Ερασιτεχνικό

Βρόντηξε… κατά της ΕΠΣΑ η Νίκη Προαστίου

Published

on

Η διοίκηση της Νίκης Προαστίου βρόντηξε για μια ακόμα φορά κατά της ΕΠΣ Αχαΐας καθώς όρισε το παιχνίδι του Εθνικού Πατρών με την Αιγείρα Ακράτα στο ενωσιακό γήπεδο “Α. Κάνιστρας” και όχι στα Προσφυγικά. Επίσης άφησε και αιχμές για παράγοντα της Αιγείρας ο οποίος είναι μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η δική μας ομάδα γνωρίζει ότι εάν θέλει να είναι στην τετράδα, υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα γι αυτήν και είναι η ΝΙΚΗ!!!!
Αλλά αναρωτιόμαστε σε σχέση με αυτούς τους φωστήρες της ένωσης μας.
Την προηγούμενη εβδομάδα όλα τα παιχνίδια ήταν Σάββατο και μόνο το παιχνίδι ΑΚΡΑΤΑ – ΠΗΓΑΣΟΣ Κυριακή.
Όχι!!! με δική τους πρωτοβουλία αλλά με πιέσεις του Κεραυνού και σύμφωνη την δική μας γνώμη μετέφεραν το εμπλεκόμενο παιχνίδι ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΝΙΚΗ Κυριακή την ίδια ώρα.
Αυτή την Εβδομάδα, οι φωστήρες μας, βάζουν όλα τα παιχνίδια την ίδια ώρα και ημέρα, λες και το παιχνίδι ΑΡΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ εμπλέκεται στην είσοδο στην τετράδα, ενώ το παιχνίδι ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΚΡΑΤΑ το μεταφέρουν σε άλλη έδρα από την βασική έδρα του ΕΘΝΙΚΟΥ !!!!!!!!!????????
Δύο Γαϊδάρων άχυρα να μοιραστούν, είναι τεράστιο πρόβλημα γι αυτήν την Ένωση!!!!!!
Βέβαια η ανικανότητα είναι το καλό σενάριο.
Για φανταστείτε πίσω από όλα αυτά, να υπήρχαν ανεξόφλητα γραμμάτια , που θα έπρεπε να αποπληρωθούν, σε παραγοντίσκους της ΑΚΡΑΤΑΣ που συμμετέχουν στην πειθαρχική, επιτροπή ή σε άλλες επιτροπές ας πούμε, που λέει ο λόγος δηλαδή!!!!
Ε!!! ΤΌΤΕ ΘΑ ΜΙΛΆΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΌΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ !!!!!!
Σε κάθε περίπτωση πάντως και καλά είμαστε και ξέρουμε τι μας γίνετε, και ξέρουμε τι πρεσβεύουμε και από που ξεκινήσαμε και που πάμε!!!!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ-ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ-ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ-ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ
Υ.Γ. Για όλους σε κάποια γωνία παραμονεύει η παρακάτω ζυγαριά και το σφυρί

Ροή ειδήσεων

Advertisement