Connect with us

Ελλάδα

Τεμπονέρας μετά το μήνυμα Τσίπρα: «Είναι η ώρα των νόμιμων ιδιοκτητών του ΣΥΡΙΖΑ»

Published

on

«Είναι η ώρα των μελών, των φίλων, των ψηφοφόρων, των νόμιμων ιδιοκτητών του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε στη δήλωσή του, ο βασικός αντίπαλος του Στέφανου Κασσελάκη, Διονύσης Τεμπονέρας, προσερχόμενος στον χώρο του Συνεδρίου.

Στη δήλωσή του, λίγη ώρα μετά τη «βόμβα» του Αλέξη Τσίπρα που ζητά προσφυγή και πάλι στις κάλπες για τον πρόεδρο του κόμματος, ο εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας, αναφέρει: «Είναι η ώρα να μιλήσει η οργανωμένη βάση και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι μόνοι νόμιμοι ιδιοκτήτες παίρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους και διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα. Είναι μια μέρα γιορτής μιας μέρα δημοκρατίας. Καλές εργασίες στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Διονύσης Τεμπονέρας πέρα από την σκληρή κόντρα που είχε με τον πρόεδρο του κόμματος στο πλαίσιο της «εκρηκτικής» συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματεία την Τρίτη, έχει και έναν ακόμα λόγο να στρέφεται κατά του προέδρου του κόμματος.

Όπως έγινε ευρύτερα γνωστό την Πέμπτη, ο Διονύσης Τεμπονέρας με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη απολύθηκε από επιστημονικός συνεργάτης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της διοργάνωσης της εκδήλωσης με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, στην οποία μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης είχε κάνει την έκπληξη και είχε παραστεί.

Ροή ειδήσεων

Advertisement