Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τεμπονέρας: Καρέκλες και οφίτσια δεν τα διεκδικήσαμε ποτέ-Δεν κατεβαίνει απέναντι σε Κασσελάκη

Published

on

«Καρέκλες και οφίτσια αν και μας προσφέρθηκαν δεν τα διεκδικήσαμε ποτέ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Τεμπονέρας από το βήμα του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ανεβαίνοντας για την ομιλία του, λίγο μετά τις 14.00, ο Διονύσης Τεμπονέρας είπε ότι «ούτε και τα χρειαζόμαστε γιατί τις μάχες μας τις δίνουμε με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση χωρίς να ζητάμε μερτικό, μέσα στην κοινωνία».

«Υπηρετούμε οργανωμένα την υπόθεση της Αριστεράς και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε σαν απλοί στρατιώτες, εμπνευσμένοι από το μεγάλο σκοπό. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Δεν φοβόμαστε και δεν υποχωρούμε γιατί είμαστε αριστεροί και οι αριστεροί μαθαίνουν στη ζωή τους από μικροί, να μην φοβούνται», επεσήμανε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Με την ομιλία ο Διονύσης Τεμπονέρας έδειξε δεν θα κατέλθει υποψήφιος ο ίδιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Οι δικές μου ρίζες, είναι στέρεες και διαχρονικές. Δεν έχουν ανάγκη από επιβεβαίωση», υποστήριξε, σε μία φράση που μπορεί να θεωρηθεί και έμμεση απάντηση προς τον Στέφανο Κασσελάκη

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement