Connect with us

Παναχαϊκή

Το μυαλό στη Ρόδο

Published

on

 

Αναχωρεί σήμερα (11:30 π.μ.) η αποστολή της Παναχαϊκής για το «σμαραγδένιο» νησί

ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το παιχνίδι της Καλαμάτας είναι την επόμενη αγωνιστική και αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει την Παναχαϊκή είναι το αυριανό στη Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα.

Ο ντόρος που έχει γίνει με την άδικη απόφαση να αγωνιστεί η Παναχαϊκή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα κεκλεισμένων των θυρών φαίνεται να μην έχει επηρεάσει τους κοκκινόμαυρους οι οποίοι είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να νικήσουν στη Ρόδο τον Διαγόρα.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 π.μ. η τελευταία προπόνηση στην Αγυιά και εν συνεχεία η αποστολή στις 11:30 π.μ. θα αναχωρήσει για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς θα ταξιδέψει αεροπορικώς για τη Ρόδο.

Στην χθεσινή προπόνηση ο Γιάννης Τάτσης είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του εκτός από τους τραυματίες Ιατρούδη, Σμάλη, Λευτέρη Μικέ και Αλίμπε.

Στη διάθεσή του ο προπονητής της Παναχαϊκής δεν θα έχει τον στυλοβάτη της άμυνας, Μπάρετ ο οποίος είχε αποφασιστεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Διαγόρα.

ΜΠΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ, ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ

Το ποσό των 3.000.000 πήραν χθες οι 20 ΠΑΕ (εξαιρούνται οι Β ομάδες) της Super League 2 από το στοίχημα.

Οι 20 ομάδες παίρνουν από 150.000 ευρώ και η ΠΑΕ χθες πραγματοποίησε τις όποιες εκκρεμότητες είχε στον οργανισμό.

ΔΟΘΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τρεις ήταν οι εκθέσεις, που διαβιβάστηκαν στην αρμόδια επιτροπή, που με τη σειρά τους, έδωσε «εντολή», προκειμένου η ΠΑΕ Παναχαϊκή να τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, την οποία και θα εκτίσει στον έδρας αγώνα της με αντίπαλο την Καλαμάτα. Η μια ήταν από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ., η δεύτερη από τον παρατηρητή της διοργανώτριας αρχής και από τον κ. Σπηλιόπουλο και η τρίτη ήταν από την ΔΕΑΒ και από τον Παναγιώτη Βαγενά. Όλες αξιολογήθηκαν, με αποτέλεσμα να έρθει η τιμωρία για την κοκκινόμαυρη ΠΑΕ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement