Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: “Λύνονται” τα χέρια του προπονητή Γιάννη Τάτση

Published

on

Προετοιμασίας συνέχεια στην Παναχαϊκή, ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με την Καλαμάτα την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 με τον τεχνικό Γιάννη Τάτση, να έχει μικρό “πονοκέφαλο”, ενόψει αυτής της δύσκολης συνάντησης. 

Και το λέμε τούτο διότι δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Καραγιάννη, που θα εκτίσει την ποινή του στο ντέρμπι με την Καλαμάτα, ενώ αποφασίστηκε ο Μασούρας να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β.

Από την άλλη επιστρέφει ο Μπαρέτ, οπότε τα χέρια του Ηπειρώτη τεχνικού “λύνονται” εν μέρει, μιας και είναι ο παίκτης, που έχει την ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Στο μεταξύ, ο Μασούρας υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα κι όλα δείχνουν ότι θα μπει στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αλίμπε και Σμάλης.

Τηλεοπτική κάλυψη στο

ντέρμπι με την Καλαμάτα

Τηλεοπτική κάλυψη θα έχει το παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Καλαμάτα, την προσεχή Κυριακή, αγώνας που θα αρχίσει στις 14:00 και θα διεξαχθεί για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2. Συγκεκριμένα, το κανάλι Action 24 θα βρεθεί στην Αγυιά για πρώτη φορά, καλύπτοντας μέσω της συχνότητάς του το πελοποννησιακό ντέρμπι. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής έχει ως εξής (3/3, 14:00, sl2.muvi.com): Χανιά-Ολυμπιακός Β, Αιγάλεω-Ηλιούπολη, Athens Kallithea-Διαγόρας, Ιωνικός-Γιούχτας, Τηλυκράτης-Παναθηναϊκός Β.

ΔΕΑΒ: Καλεί σε απολογία

Παναχαϊκή και Διαγόρα

Με ανακοίνωσή της, η ΔΕΑΒ έκανε γνωστό, ότι εκτός της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου καλεί σε απολογία και την ΠΑΕ Παναχαϊκή! Αναλυτικά αυτή αναφέρει: «Περαιτέρω απέστειλε κλήσεις σε ακρόαση για τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 στις ΠΑΕ Παναχαϊκή και ΓΣ Διαγόρας Ρόδου για σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα, κατά τον μεταξύ τους αγώνα, που έγινε στις 25-02-2024 στη Ρόδο για το πρωτάθλημα της Super League 2 2023-2024».

Ενεργοποιήθηκε προσφυγή

Με αυτά κι με αυτά, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, δέχτηκε την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χρήστου Κοντοχρήστου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή, επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του ποσού των 5.153,50 ευρώ νομιμοτόκως και τελευταία επιδικασθείσας απαίτησης, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 

Ροή ειδήσεων

Advertisement