Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Ανακοίνωση των φιλάθλων «Nortenos Patras»

Published

on

Στην προπόνηση της Παναχαϊκής, βρέθηκε αντιπροσωπεία των φιλάθλων «Nortenos Patras», συμπαραστεκόμενοι αυτών, που βρίσκονται στη Ρόδο.

Με ανακοίνωση, που εξέδωσαν αναφέρουν:  

«Σήμερα το πρωί της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του συνδέσμου μας με τον αντιδήμαρχο Πατρέων Τάκη Πετρόπουλο με σκοπό την ενημέρωση του δήμου για τα γεγονότα που έλαβαν μέρος κατά την διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα της ομάδας μας με τον Διαγόρα Ρόδου. Ο αντιδήμαρχος ενημερώθηκε για την απαράδεκτη στάση της αστυνομίας και των τοπικών αρχών αλλά και για τις άθλιες συνθήκες κράτησης των συμπολιτών μας οι οποίοι είναι στοιβαγμένοι 25 άτομα σε ένα δωμάτιο ήδη για δύο μέρες!

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την βελτίωση των συνθηκών κράτησης των φιλάθλων της Παναχαϊκής έως την απολογία τους στον εισαγγελέα.

Ακολούθησε συνάντηση με μέλη της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής παρουσία και του προέδρου Παναγιώτη Σεμιτέκολου όπου υπήρχε ταύτιση απόψεων σχετικά με τις δράσεις που θα ακολουθήσουν.

Τέλος, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με την βουλευτή Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου και αναμένουμε ραντεβού τις επόμενες ώρες με τον Αντιπεριφεριάρχη Τάκη Αντωνόπουλο.

Ο σύνδεσμος θα συνεχίσει την ενημέρωση των τοπικών αρχών με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων.

Σύσσωμος όλος ο οργανισμός της Παναχαϊκής σαν μια γροθιά απέναντι στην αδικία που βιώνουν τα αδέρφια μας. Στην σημερινή προπόνηση η ομάδα και οι προπονητές θέλησαν να περάσουν το μήνυμα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!!»

Ροή ειδήσεων

Advertisement