Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Την ΕΜΟΔΕ επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης

Published

on

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης επισκέφθηκε την 6η Ειδική Μονάδα δασικών επιχειρήσεων, όπου τον υποδέχθηκαν ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής αρχιπύραχος, Βασίλης Σολδάτος, ο Διοικητής της Μονάδας αντιπύραρχος, Ανδρέας Λούρμπας και ο Υποδιοικητής της Μοναδάς, υποπυραγός, Νικόλαος Λυμπέρης.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια εκτενής, ουσιαστική και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων πάνω σε ζητήματα πολιτικής προστασίας και συνεργασίας των δύο πλευρών εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου. Επίσης, έγινε ειδική αναφορά σε ζητήματα που αφορούν τον εξοπλισμό της Μονάδας με ειδικό και καινοτόμο εξοπλισμό, ο οποίος εάν ήταν δυνατόν να χορηγηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Ζαΐμης δήλωσε: «Διαπίστωσα το υψηλό φρόνημα, την εξαιρετική οργάνωση, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Μονάδας. Από την πλευρά μας θα
βοηθήσουμε σε κάθε επίπεδο για να λειτουργεί σωστά η Υπηρεσία ενώ η συνεργασία μας θα είναι στενή και ουσιαστική εν όψει αντιπυρικής περιόδου».

Ροή ειδήσεων

Advertisement