Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ήπια» λύση στα Προσφυγικά-Αποδέκτης των αντιδράσεων των κατοίκων για τα έργα ανάπλασης έγινε και ο Δήμαρχος

Published

on

Μετά τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ήρθε και η ώρα του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη να επισκεφθεί τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη συνοικία των Προσφυγικών.

Ο κ. Πελετίδης έχει αποδέκτης των αντιδράσεων των κατοίκων της περιοχής για τα προβλήματα που προκαλεί το έργο της ανάπλασης, δόθηκαν απαντήσεις, αλλά και… λύσεις.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται πως «το μεγάλο έργο της αναζωογόνησης των Προσφυγικών προχωρά και όταν περατωθεί όλη η ιστορική περιοχή της Πάτρας, σε συνδυασμό με την ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας που έπεται, θα αλλάξει εικόνα και θα την απολαμβάνουν οι κάτοικοι και όλοι οι Πατρινοί.

Η παρέμβαση που γίνεται στην περιοχή είναι ευρείας έκτασης και πολύ σημαντική για τους κατοίκους, τέτοιες δε παρεμβάσεις έλειπαν για πολλές δεκαετίες από την οικιστική ενότητα των Προσφυγικών. Ο Δήμαρχος επισκέφθηκε που εκτελούνται τα έργα, διαπίστωσε την εξέλιξή τους και είχε συζήτηση με τους κατοίκους.

Σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου εξετάστηκε και το θέμα που έχει προκύψει στην οδό Κωστάκη, για την οποία η λύση που προκρίθηκε είναι η οδός να γίνει ήπιας κυκλοφορίας.

Ο Δήμος, μετά την ολοκλήρωση του έργου της αναζωογόνησης της περιοχής, θα προβεί και στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement