Connect with us

Ελλάδα

Κασσελάκης για την εισαγγελική έρευνα σε βάρος του: Καταγγέλλει στοχοποίησή του – «Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε»

Published

on

Mε σκωπτική διάθεση απαντά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην εναντίον του εισαγγελική έρευνα σχετικά με την επιχείρηση που παραδέχτηκε πως διατηρεί στις ΗΠΑ.

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης μιλά για τους την ελληνική Δικαιοσύνη που «έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο» και απαριθμεί μια σειρά περιπτώσεις όπως: «όταν αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη, όταν στέλνει σπίτι τους αντί για τη φυλακή βιαστές, όταν αναλαμβάνει να με στοχοποιήσει για το δάνειο που έδωσα στο κόμμα μου»

Τέλος σηκώνει το «γάντι» και καλεί «στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε».

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη: «H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο:

Όταν αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που βοά για την κατάλυση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.

Όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή, βιαστές πρωθυπουργικούς φίλους και στελέχη της ΝΔ που παρανομούν.

Όταν αναλαμβάνει να με στοχοποιήσει για το δάνειο που έδωσα στο κόμμα μου για να μη μείνουν απλήρωτοι τις γιορτές οι εργαζόμενοι. Από τα δεδουλευμένα μου στις ΗΠΑ, όχι από σακούλες από επιχειρηματίες.

H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο αργά αντανακλαστικά στον κόσμο:

Όταν οφείλει να διερευνήσει το έγκλημα, το μπάζωμα και τη συγκάλυψη στα Τέμπη.

Όταν οφείλει να διερευνήσει το Predator και τις παράνομες παρακολουθήσεις του Μαξίμου.

Όταν οφείλει να δικάσει τις υποθέσεις κάθε απλού πολίτη που ψάχνει το δίκιο του χωρίς μέσον και «πλάτες».

Σε ό,τι με αφορά: Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε. Σε αντίθεση με τις γιγαντιαίες περιουσίες αυτών που μας κυβερνούν, τα δικά μου εισοδήματα στις ΗΠΑ είναι όλα φορολογημένα. Μέχρι το τελευταίο δολάριο – μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τη χώρα της ατιμωρησίας: Όλα θα αλλάξουν. Από όλους εμάς που έχουμε καθαρά χέρια, με τη δύναμη όλων εσάς που έχετε καθαρό μέτωπο».

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» διαμηνύουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε για την εταιρεία που διαθέτει ο πρόεδρος του κόμματος στο εξωτερικό και μέσω της οποίας δανειοδότησε κομματικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε έρευνα. Όπως σημειώνουν, υπενθυμίζοντας και τη σχετική ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στις 23 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν γνώριζε αν ο νόμος αφορά και εκείνος που δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής. Η νομική ομάδα του κ. Κασσελάκη διενεργεί τους απαραίτητους ελέγχους και αν διαπιστωθεί ότι δεν μπορεί να έχει την εταιρεία, θα την πουλήσει.

Ωστόσο, και απαντώντας σε αιχμές που άφησε ο πρώην γενικός διευθυντής του κόμματος, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν διαθέτει offshore αλλά μια νόμιμη εταιρεία που φορολογείται με 50% στη Φλόριντα. Τέτοιες εταιρείες βρίσκει κανείς στο ευρύτερο περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη, σημειώνουν.

Τέλος για τον πόθεν έσχες, ο κ. Κασσελάκης δεν υποχρεούτο το 2022 να καταθέσει καθώς δεν ήταν κάτοικος Ελλάδας και φέτος δεν έχει ανοίξει ακόμα η πλατφόρμα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement