Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός «Φάρος» ανάδοχος για τον καθαρισμό και τη συντήρηση πρασίνου αρμοδιότητας ΠΔΕ

Published

on

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες για τον καθαρισμό και τη συντήρηση πρασίνου σε χώρους  αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε./Π.Δ.Ε  όπως σε διαχωριστικές νησίδες οδών, πεζοδρόμια, παρτέρια, άλση  κ.α. Για δεύτερη φορά κηρύχθηκε ανάδοχος από τη Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο «Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Τομέα Ψυχικής Υγείας Νομού Αχαΐας ΦΑΡΟΣ».

Με αφορμή την υπογραφή της νέας σύμβασης ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχης ΠΔΕ  Χαράλαμπος Μπονάνος δηλώνει:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Περιφέρεια συνεργάζεται ξανά με τον  Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης Τομέα Ψυχικής Υγείας Νομού Αχαΐας ΦΑΡΟΣ που επιτελεί σπουδαίο έργο προς την κατεύθυνση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της επαγγελματικής ένταξης των ατόμων με σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα και συμβάλλει καθοριστικά στην κατά το δυνατόν οικονομική τους αυτάρκεια και στην αποκατάστασή τους. Το έργο για την  παροχή υπηρεσιών συντήρησης σε πράσινους χώρους  αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε./Π.Δ.Ε  θα συνεχιστεί απρόσκοπτα συμβάλλοντας τόσο στον καλλωπισμό όσο και  στην οδική ασφάλεια της περιοχής μας».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement