Connect with us

Στοίχημα

Σκοράρει και… δεν πανηγυρίζει

Published

on

Η 25η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα ξεκίνησε χτες με τη νίκη 2-0 της Στουτγκάρδης επί της Ουνιόν Βερολίνου και συνεχίζεται απόψε με 5 αναμετρήσεις. Θα σταθούμε σε ένα ειδικό από τον αγώνα της Βρέμης.

Βέρντερ – Ντόρτμουντ (19:30)

Έχει «στρώσει» αγωνιστικά στο δεύτερο γύρο η Βέρντερ Βρέμης, ωστόσο προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Χόφενχαϊμ. Με 30 βαθμούς βρίσκεται στο -7 από την πρώτη εξάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ωστόσο απέχει μόλις τρεις από την 7η θέση, που μπορεί να «ανοίξει» για το Κόνφερενς Λιγκ, αν κατακτήσει το Κύπελλο η Λεβερκούζεν. Έχει ταλαιπωρηθεί από απουσίες το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Όλε Βέρνερ, ιδιαίτερα στην άμυνα  και τα προβλήματα παραμένουν.

Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση Pamestoixima Casino Live 2024 – Όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Κρίσιμη έξοδος για την 4η στην κατάταξη, Ντόρτμουντ. Η Στουτγκάρδη έχει ξεφύγει στην τρίτη θέση και η Λειψία (παίζει σήμερα εντός με την ουραγό) την απειλεί σε απόσταση ενός βαθμού για να τη θέσει εκτός τετράδας. Επίσης, υπάρχει και η ρεβάνς με την Αϊντχόφεν που ακολουθεί, εντός για το Τσάμπιονς Λιγκ (13/3).

Βέβαια, οι παίκτες του Τέρζιτς προέρχονται από εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Ουνιόν, ενώ η Ντόρτμουντ μετρά τρεις διαδοχικές νίκες στο γήπεδο της Βέρντερ. Στο ρόστερ της βρίσκεται ο φορμαρισμένος Φίλκρουγκ (11 γκολ στο πρωτάθλημα), ο οποίος πέρσι βγήκε πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα, με τη φανέλα της Βέρντερ. Πιστεύουμε πως θα σκοράρει κόντρα στην πρώην και -σίγουρα- δε θα… πανηγυρίσει.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement