Connect with us

Ελλάδα

Τέμπη: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων

Published

on

Στα χέρια του ανακριτή της Λάρισας βρίσκονται τα νέα βίντεο από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Πρόκειται για πλάνα στα οποία καταγράφονται τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα της μοιραίας σύγκρουσης των τρένων από κάμερα που βρισκόταν δίπλα στις ράγες.

Το συγκεκριμένο βίντεο περιλαμβάνεται στη συμπληρωματική τεχνική έκθεση του πραγματογνώμονα των οικογενειών των θυμάτων που παραδόθηκε στα χέρια του ανακριτή Λάρισας.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που έχουν ορίσει οι συγγενείς των θυμάτων στο βίντεο διακρίνονται τρεις διαδοχικές εκρήξεις, ενώ ακολουθεί ένα μανιτάρι καπνού.

Το συγκεκριμένο βίντεο ντοκουμέντο μαζί με άλλα δύο είχε αποκαλύψει ο Βασίλης Λαμπρόπουρλος στο MEGA και στην εκπομπή Live News από το τραγικό δυστύχημα στις 28 Φεβρουαρίου 2024.

Δείτε τα βίντεο και την ανάλυση που κάνουν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που έχουν ορίσει οι συγγενείς των θυμάτων στο βίντεο διακρίνονται τρεις διαδοχικές εκρήξεις ενώ ακολουθεί δημιουργία νέφους.

Οι ειδικοί που μίλησαν σήμερα στο OPEN και συνέταξαν νέα συμπληρωματική έκθεση αναφέρουν ότι με το συγκεκριμένο βίντεο δημιουργούνται νέα δεδομένα για το φορτίο που ενδεχομένως να μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και προκάλεσε τις εκρήξεις και τη φωτιά με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν 30 από τους επιβάτες που βρίσκονταν στο τρένο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement