Connect with us

Lifestyle

Ποιος είναι ο λόγος που άλλαξε το όνομα της η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου – Το νέο όνομα

Published

on

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αλλαξε το όνομά της σε «Αίθρα» και μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την εν λόγω αλλαγή και για το εάν την επηρεάζει η γνώμη του κόσμου.

Από Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε Αίθρα

Όπως αποκάλυψε στο τελευταίο της βίντεο στο TikTok, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αποκάλυψε ότι πλέον το όνομά της είναι «Αίθρα» που στην αρχαία ελληνική γλώσσα σημαίνει «φωτεινός ουρανός».

Για την αλλαγή του ονόματός της μίλησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, που πλέον επιθυμεί να ονομάζεται Αίθρα Λυκουρέζου.

Σημαίνει «φωτεινός ουρανός»

«Η ταυτότητα είναι απλώς ένα χαρτί. Το Αίθρα είναι στην ψυχή και την καρδιά μου και σημαίνει «φωτεινός ουρανός». Όλοι στην αρχαία Ελλάδα άλλαζαν τα ονόματά τους μετά από κάποια ηλικία, γιατί μετά αλλάζεις ως άνθρωπος. Επειδή είμαι Ελληνίδα και αγαπώ ό,τι μου έχουν περάσει οι γονείς μου, δεν θα μπορούσα να μην αλλάξω το όνομα μου», είπε αρχικά.

Οι δικοί μου το έμαθαν από το διαδίκτυο

«Δεν το ανακοίνωσα, απλά το έμαθαν οι δικοί μέσα από το διαδίκτυο. Σκοπός της ζωής μου είναι, όλα αυτά που πέρασα τα τελευταία χρόνια, να τα μοιράσω στον κόσμο, ως σύμβουλος ευεξίας. Δεν έχω καμία σχέση με την τηλεόραση, αγαπώ τα social media γιατί δεν έχω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου να μου λέει τι να κάνω», συνέχισε η Αίθρα Λυκουρέζου.

Για την γνώμη του κόσμου τόνισε πως, «μεγάλωσα σε μία οικογένεια που πάντα υπήρχαν κουτσομπολιά, και έχω μάθει να μην ακούω τι λένε τα ΜΜΕ. Δεν υπήρξε χρονιά που να μην έλεγαν κάτι στα ΜΜΕ για εμένα. Δεν με επηρεάζει η γνώμη των άλλων γιατί ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και τον αγώνα που δίνω».

Headlines

Ροή ειδήσεων

Advertisement