Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ειδικότητα Καρδιολόγου στο Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης

Published

on

Ειδικότητα Καρδιολόγου αποκτά για πρώτη φορά από την αρχή της λειτουργίας του, το Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης Πατρών. Η Καρδιολόγος έχει πλέον εγκατασταθεί, ενώ το ιατρείο σύντομα θα εκσυγχρονιστεί με νέο σύγχρονο εξοπλισμό. Την ιατρό καλωσόρισε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης κατά την επίσκεψή του στην υγειονομική μονάδα.

Τον κ. Καρβέλη υποδέχθηκε ο Διευθυντής του ΚΥ Άνω Πόλης, Παιδίατρος Γρηγόρης Μαρκέτος. Ο Διοικητής συνομίλησε με όλους τους ιατρούς σε όλα τα τμήματα και το νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας, καταγράφοντας ανάγκες και δρομολογώντας άμεσα λύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και λίγες ημέρες, με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ το ΚΥ Άνω Πόλης προμηθεύτηκε δύο καινούργιες πολυθρόνες ΩΡΛ για τα αντίστοιχα ιατρεία που διαθέτει.

Η επίσκεψη του Διοικητή έκλεισε με σύσκεψη στο γραφείο του Διευθυντή, όπου μπήκε το πλαίσιο των ζητημάτων προς άμεση διευθέτηση. “Θέλω να παρακαλέσω όλους τους γιατρούς, να δέχονται οποιονδήποτε πολίτη έρθει στο Κέντρο Υγείας και ζητήσει εκτάκτως βοήθεια, χωρίς να έχει προηγηθεί ραντεβού. Και αυτό το ζητώ από όλες τις υγειονομικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας”, κατέληξε ο κ. Καρβέλης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement