Connect with us

Ελλάδα

«Υπερεθνικές οι Ευρωεκλογές»-Η Ελίζα Βόζενμπεργκ, μίλησε σε εκδήλωση της ΔΕΕΠ Αχαΐας 

Published

on

«Οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι υπερεθνικές εκλογές» ανέφερε χθες από την Πάτρα η υποψήφια Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ, καλώντας τους πολίτες να δώσουν δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη εκλέγοντας εννέα Ευρωβουλευτές.

«Ο στόχος είναι εφικτός» είπε τονίζοντας πως αυτό θα έχει όφελος για την πατρίδα αλλά και για την παράταξη της ΝΔ και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος όπως είπε είναι ένας πολιτικός ηγέτης που χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και άλλαξε την ατζέντα σε δύο καίρια ζητήματα, στην αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής αλλά και στην αναγκαιότητα οριζόντιας αμυντικής πολιτικής και στην έκδοση ευρωομόλογου για τον σκοπό αυτό.
«Ο Κ. Μητσοτάκης σε μια Ευρώπη των δύο ταχυτήτων κατόρθωσε να οδηγεί την πορεία στην θετική κατεύθυνση και όλα τα ξένα κέντρα το αναγνωρίζουν», είπε εμφατικά μιλώντας χθες το βράδυ σε φίλους και στελέχη της ΝΔ Αχαΐας στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοχοδοχείου «Μy Way».
Παράλληλα, εξαπέλυσε βέλη στους Έλληνες Ευρωβουλευτές που στην διάρκεια της απερχόμενης θητείας συκοφαντούσαν την χώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πόλεμο είχαμε και έχουμε! Και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην Ευρωομάδα των 29 εκλεγόμενων Ευρωβουλευτών στα εθνικά θέματα λειτουργούσε ως Εθνική Ελλάδας. Κάτι που έπαψε να συμβαίνει όταν συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε Ολομέλεια συνειδητά, σκόπιμα και απόλυτα οργανωμένα έφερναν θέμα κράτους δικαίου στην Ελλάδα» και διερωτήθηκε «έχει άραγε πρόβλημα στους θεσμούς η Ελλάδα διότι ελέγχεται η Δικαιοσύνη για κάποιες καθυστερήσεις; Υπάρχει κράτος –μέλος της Ε.Ε. που δεν έχει ανεξιχνίαστα εγκλήματα;», ενώ αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την προστασία των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας με αφορμή την γυναικοκτονία έξω από το Α.Τ. της Καισιαριανής. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στην Ευρωβουλή αποφασίζεται το 80% της νομοθεσίας των κρατών – μελών και κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, λέγοντας «η αποχή είναι εχθρός της παράταξης και της πατρίδας» ενώ μίλησε για ένα πρόσθετο «όπλο δύναμης» που έχει προστεθεί και είναι η επιστολική ψήφος για τους πολίτες.

Α. ΚΟΥΝΑΒΗΣ: «ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ»
Την κυρία Βόζεμπεργκ προλόγισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, ο οποίος εξήρε το έργο της στις δύο θητείες της στο Ευρωκοινοβούλιο λέγοντας πως έδωσε μάχες και διακρίθηκε, διαθέτει γνώση, εμπειρία και είναι μια από τις κυρίες της πολιτικής που μπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια την χώρα μας στην Ε.Ε. Παράλληλα, κάλεσε τους αχαιούς να στηρίξουν με ομοψυχία την παράταξη του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα στην Ευρώπη.

 

Ι. ΦΩΤΗΛΑΣ «ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ»
Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσων Φωτήλας χαιρετίζοντας την εκδήλωση ανέφερε πως «η Λίζα Βόζεμπεργκ φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, έτρεξε και έδωσε όσα περισσότερα μπορούσε. Χρειαζόμαστε τέτοιες φωνές και παρουσίες στο Ευρωκοινοβούλιο» και τόνισε πως η χώρα μας εξασφάλισε 36 δις από τα Ταμεία Ανάκαμψης, να πάρουμε χρήματα για τον φράκτη στον Έβρο και τόσα άλλα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολιτευτές, εκπρόσωποι βουλευτών, αρχών και φορέων και στελέχη της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας.
ΕΛΕΝΗ Α. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement