Connect with us

Αθλητισμός

Αισιόδοξη στην Κρήτη

Published

on

Η Παναχαϊκή αναχωρεί σήμερα κι ολοκληρώνει την προετοιμασία της στο Ηράκλειο ενόψει Γιούχτα

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει ακόμη πιο πολύ στην παραμονή της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2, η Παναχαϊκή αναχωρεί σήμερα (14:00) για το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου μεθαύριο θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Γιούχτα στο Μαρκομιχελάκειο γήπεδο Αρχανών (16:00) με την ομώνυμη ομάδα για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ένα παιχνίδι-τελικός και για τους δύο αντιπάλους, με την Παναχαϊκή να παίζει για δύο αποτελέσματα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που… «καίγονται» για τη νίκη, καθώς προέρχονται από την ήττα την περασμένη αγωνιστική.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ  

Η κοκκινόμαυρη ομάδα, ύστερα από τους έξι πόντους που κατέκτησε στην έδρα της, από Παναθηναϊκό Β και Αιγάλεω, έχει πολύ καλή ψυχολογία και θέλει να συνεχίσει από τη μια τις καλές εμφανίσεις κι από την άλλη τα θετικά αποτελέσματα, έχοντας φυσικά πρωταρχικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει άλλον αέρα στην υπόθεση σωτηρίας. Κι αν μη τι άλλο έχει έναν παραπάνω λόγο να νικήσει στην έδρα του αντιπάλου της, όχι μόνο για να βάλει τους γηπεδούχους από κάτω της, αλλά για να «ρεφάρει» την ήττα που είχε υποστεί στην πρεμιέρα των πλέι άουτ στο γήπεδο της Αγυιάς.

«ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ» ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ  

Φυσικά ο Γιούχτας είναι «σκληρό καρύδι» και το έχει αποδείξει τόσο εντός, όσο και εκτός, καθώς είναι ομάδα, που αν δεν την προσέξεις μπορεί να σου κάνει τη ζημιά, ενώ δέχεται εύκολα γκολ, όπως φυσικά και η κοκκινόμαυρη ομάδα κάτι που στα δύο τελευταία παιχνίδια το έχει αποφύγει. Όλα τα παραπάνω τα γνωρίζει ο τεχνικός κι έχει προετοιμάσει τους παίκτες με τέτοιο τρόπο, προκειμένου να φύγουν με τους τρεις βαθμούς.

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΙΑΤΡΟΥΔΗΣ

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία αυτή συνεχίστηκε κανονικά, ο Ιατρούδης συμμετείχε στην προπόνηση, όχι όμως ο Πέρεζ με τον Καραγιάννη από την άλλη να ενισχύει την κοκκινόμαυρη ομάδα, καθώς εξέτισε την ποινή του, ενώ δεν υπολογίζεται όπως είναι γνωστό ο τραυματίας Πατρινός. Οι παίκτες της Παναχαϊκής θα γυμναστούν κανονικά σήμερα το πρωί στην αχαϊκή πρωτεύουσα και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους το πρωί του Σαββάτου στην Αλικαρνασσό και στο γήπεδο του Ηρόδοτου κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΧΤΑ

Ο Ηλίας Κόκκορης του συνδέσμου διαιτητών Εύβοιας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής που θα διεξαχθεί στο Μαρκομιχελάκειο γήπεδο Αρχανών την προσεχή Κυριακή (21/4, 16:00) με αντίπαλο τον Γιούχτα για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2. Βοηθούς θα έχει τους Μαρίνο Μαραθωνίτη (Αθήνας), Νικόλαο Μανούρα (Δυτ. Αττικής). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτριος Μόσχου (Λασιθίου). Παρατηρητής διαιτητής θα είναι ο Μανώλης Παπαδάκης (Λασιθίου). Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας, ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (20/4, 15:00): Ολυμπιακός Β-Διαγόρας Ρόδου: Γεωργόπουλος (Αρκαδίας). (21/4, 16:00): Παναθηναϊκός Β-Αιγάλεω: Γιαννούκας (Δωδ/νήσου).

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement